В италианския град Салерно откриха статуя. Тя бързо придоби невероятна

...
В италианския град Салерно откриха статуя. Тя бързо придоби невероятна
Коментари Харесай

Изключително сексуална статуя разбуни Италия ВИДЕО

В италианския град Салерно откриха скулптура. Тя бързо закупи невероятна известност както измежду жителите, по този начин и в мрежата. Обикновено, в случай че статуите станат вирусни, това е тъй като са смешни и нелепи. Но ето и различен случай...


Статуята на тази дама беше заобичана от всички само заради повода, че е пъклен секси! Ето я, същинско произведение на изкуството.

Бившият италиански министър председател Джузепе Конте участва на формалното разкриване на статуята, която е основана на стихотворение от Луиджи Меркантини от 1857 година, наречено La Spigolatrice di Sapri.



Историята споделя за жена, която се влюбва в Карло Писакан, един от първите социалистически и анархистки мислители и деятели в Италия.



Писакан е погубен, откакто не съумява да стартира гражданска война против Неаполското кралство. Статуята изобразява неговата обичана.



Човек обаче не може да не забележи, че обликът на просто селско момиче се оказа малко по-секси от нейния исторически аналог. Много хора се оповестиха срещу статуята, защото тя е надалеч от действителността, не отразява истинността на поетичния текст и прекомерно сексуализира дамите - може би на вятъра.



Разбира се, хората в интернет незабавно започнаха да основават вицове и мемове по тази тематика, тъй като Интернет е основан за това. Докато някои се майтапиха, други показаха, че през последните години са направени някои в действителност неприятни скулптури - най-много бюст на Кристиано Роналдо, ситуиран на летище Мадейра в Португалия.



За разлика от бюста на Роналдо, тази скулптура наподобява привлекателна. Дори прекалено много.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР