В италианските медии се появиха информации, че Ювентус може да

...
В италианските медии се появиха информации, че Ювентус може да
Коментари Харесай

Реал Мадрид подлива вода на Юве за Емре Джан?

В италианските медии се появиха информации, че Ювентус може да изпусне считания си за сигурен нов състезател Емре Джан. Смята се, че Реал Мадрид се е намесил в борбата за халфа на Ливърпул, чийто контракт изтича на 30 юни.

Германският национал ще стане свободен сътрудник след края на сезона, въпреки че към момента да не е оповестил твърдо, че няма да преподпише с сегашния си отбор. Ливърпул насочи няколко оферти до него и за момента изчаква окончателния отговор на футболиста, който в това време може да договаря свободно с други тимове.

На този стадий 24-годишният Джан и неговият антураж поддържат версията, че не са сключили прелиминарен контракт с който и да било. „ Гадзета дело спорт” към този момент на няколко пъти разгласи, че Ювентус изкушава играча с годишна заплата от 5 милиона евро на сезон плюс бонуси. „ Бианконерите” желаят всичко да завърши допустимо най-бързо и да не се стига до трансферна война с различен клуб.

Затова обаче май към този момент е късно и в Италия смятат, че намесата на Реал Мадрид е повода Джан досега да не разкрива картите си. Като резултат от всичко, Юве не се лимитира единствено до Джан по отношение на централната си полузащита. Шампионът на Италия следи Лоренцо Пелегрини от Рома, който от юли нататък може да бъде закупен против 25 милиона евро или 30 милиона, в случай че запише 25 дуела в Серия А до края на актуалната акция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР