„В историята на ГЕРБ е имало опити за създаване на

...
„В историята на ГЕРБ е имало опити за създаване на
Коментари Харесай

Дариткова: Все още сме силни

„ В историята на ГЕРБ е имало опити за основаване на структури, произлезли от видни дейци на партията. Крахът на сходна организация е явен. В демократична страна като България всеки може да се опитва в това занятие. За страдание всички нови обединения желаят да натрупат рейтинг с антигерб изразителност. За това считам, че ние към момента сме силни”, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова в ефира на „ Неделята на NOVA”.

" Не считам, че желанията ва Българска социалистическа партия да смъкват държавното управление са съществени. Надявам се, че този избор няма да успее. Но ние имаме съществени контрааргументи”, продължи тя.

„ С всяка своя изява Радев се оказва в тежка колизия с избраните му от конституцията пълномощия на обединител на нацията. Президентът, в случай че има забележки против ръководство, може да направи изказване в Народното събрание. Институциите би трябвало да водят разговор, който дава убеденост на жителите, че те не работят за личния си рейтинг, а в полза на народа”, разяснява Дариткова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР