В исторически ход, Обединеният профсъюз на автомобилните работници стана най-големият

...
В исторически ход, Обединеният профсъюз на автомобилните работници стана най-големият
Коментари Харесай

Обединеният профсъюз на работниците в автомобилния сектор призовава за „незабавно, постоянно прекратяване на огъня“ във войната между Израел и Хамас, превръщайки се в най-големия синдикат, който го е направил

В исторически ход, Обединеният синдикат на автомобилните служащи стана най-големият синдикат, който се застъпва за непрекъснато преустановяване на огъня в продължаващия спор сред Израел и Хамас.

Съобщението беше направено в петък от шефа на UAW Region 9A Брандън Мансила, дружно с протестиращи на петия ден от гладната стачка, извършена пред Белия дом. На митинга се появиха забележителни фигури като актрисата Синтия Никсън и представителите Рашида Тлаиб и Кори Буш.

„ UAW International приканва за неотложно, непрекъснато преустановяване на огъня в Израел и Палестина, с цел да можем започнете работата по построяването на дълготраен мир, построяването на обществена правдивост и построяването на световна общественост на взаимност “, сподели Мансила.

Призивът за преустановяване на огъня и желанието за създаване на световна общественост на взаимност „ е също толкоз значимо, колкото всичко друго, което вършим в тази страна, с цел да подсигуряваме, че служащите, потиснатите и бедните хора по целия с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР