В истинско люто дерби Локомотив Пловдив се изправя срещу Левски

...
В истинско люто дерби Локомотив Пловдив се изправя срещу Левски
Коментари Харесай

Локо Пд срещу Левски, залогът е голям

В същинско люто дерби Локомотив Пловдив се изправя против Левски в финален дуел за двата състава за календарната 2019 година, част от 20-ия кръг на efbet Лига. Срещата е на 15 декември от 14:15 часа на стадиона в парк Лаута в Пловдив, а вие може да я наблюдавате директно в ефира на DIEMA SPORT, на PLAY DIEMA XTRA и минута по минута на GONG.BG.

Една от основните фигури на Левски сега е Филипе Нашименто.

"Щастлив съм в Левски, имам поддръжката на треньора и съотборниците си, разпределям се, усещам се ужасно тук, играя, здрав съм и съм благополучен ", разяснява Нашименто.

"Трябва да впечатля треньора със здрави тренировки, той знае какво мога, в случай че съм в стартовите 11 ще дам всичко от себе си. Мачът с Локомотив Пловдив е доста значим, нямаме право да губим точки, на 5 точки след от Лудогорец. Трябва да се борим за всяка точка, с цел да ги догоним, тези 3 точки са значими ", добави играчът на Левски.

"Локомотив Пловдив са доста положителни в отбранителен проект, би трябвало да играем нашия футбол и да вземем триумфа, ние сме положителни в офанзива ", сподели още Нашименто.

"Локомотив не е бил доста от дълго време на това място, в този момент приема Левски, който ще брани второто си място. Локомотив ще играе за победа и ще се опита да я реализира. Имаме своите прерогативи, само че би трябвало да сме съвършено готови душевен, физически и тактически, с цел да може да победим ", разяснява спортният шеф на Локомотив Георги Иванов.

Двете най-хубави нападатения се изправят един против различен в дуела.

В Локомотив Пловдив Ален Ожболт е под въпрос за дуела, в Пловдив чакат двама или трима нови играчи, "смърфовете " одобряват ЦСКА 1948 на 1/4-финалите в шампионата за Купата на България. Шефът на клуба Христо Крушарски е удовлетворен от атакуващата мощност на отбора.

В Левски Хали Тиам и Рейш се връщат след санкции, Станислав Иванов, Тиам и Робърта упражняваха на омекотен режим, само че към този момент упражняват обикновено, "сините " одобряват Лудогорец в 1/4-финал от шампионата за Купата на България.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР