В истинския живот не е като в приказките, за съжаление

...
В истинския живот не е като в приказките, за съжаление
Коментари Харесай

Булка поиска нещо немислимо от бившата жена на бъдещия си мъж

В същинския живот не е като в приказките, за жалост голяма част от браковете в света приключват с бракоразвод, само че в някои случаи краят не значи и завършек на другарството. Някои двойки съумяват да останат положителни другари все пак.

Една жена попада тъкмо в такава обстановка, откакто преди три години се развежда със брачна половинка си и бащата на петгодишния им наследник.

Жената и някогашният ѝ са останали близки другари и „ към момента се обичат като другари “. През последните 10 месеца обаче мъжът почнал връзка с нова жена и като по знамение някогашната и новата също стават приятелки.

„ До оня ден всичко изглеждаше ужасно. Те започнаха да приказват и за брак. Знам, че някогашният ми е в действителност неуверен, само че приятелката му желае да се омъжи и да има свои деца “, написа някогашната брачна половинка във форума AITA на уеб страницата Reddit.

„ Предполагам, че тя е видяла мои остарели фотоси в сватбената ми рокля и се е възхитила какъв брой хубава е тя. Онзи ден пихме кафе дружно и тя ми сподели, че скоро ще се омъжи. Аз ѝ отвърнах, че се веселя за нея. Нещата се трансформираха обаче, когато тя попита дали може да носи МОЯТА булчинска рокля на сватбата. Бях в действителност шокирана, че изобщо пита такова нещо. Веднага ѝ споделих, че съм поласкана, само че не. Тя се нацупи и стартира да пита за какво. Обясних, че на мен просто няма да ми е комфортно тя да носи роклята ми, с цел да се омъжи за някогашния ми брачен партньор. "
Момче бутна тв приемника върху плочките, а това, което откри изпод, шокира безусловно всички
Поредната невероятна история от интернет идва от Англия. Наскоро в дома на английското семейство Корнес се случил чудноват случай, кой...
Прочети повече
След този процес на събитията годеницата на някогашния ѝ се разстроила доста и даже направила цяла сцена, което предиздвикало дамата да стане и да си тръгне. Около час по-късно ѝ се обадил някогашният ѝ брачен партньор и я попитал какво се е случило. Когато схванал, той също се съгласил, че е необичайно и разумно заел страната на някогашната си, само че това не е краят на историята.

„ Новата е предиздвикала нейните другари и семейство ѝ да ми се обаждат персонално, както и в работата ми и да ме назовават " гъз " за това, че не „ споделям “ и настояват, че не съм преодоляла някогашния си. Според тях аз върша това, с цел да съсипя сватбата ѝ. Макар да е правилно, че не съм преодоляла изцяло връзката ни, част от мен просто не се усеща удобно с това тя да носи моята рокля. "

Жената сподели още, че целият спор е предизвикал напрежение в връзките ѝ с някогашния ѝ и взаимното им родителство, а това я кара да се усеща безсилна, като на моменти и се желае просто да се съобщи и да остави наглата избраница въпреки всичко да вземе роклята.

„ Ти не си " гъз ", само че в името на психологичното си здраве, мисля, че би трябвало да поставиш някои граници с някогашния си. Ти призна, че не си го преодоляла изцяло, а той е в сериозна връзка. Тя може съществено да подозира, че още имаш усеща към него “, разяснява консуматор на Reddit.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР