В истински латино сериал се превърна сватбата на Лео Меси

...
В истински латино сериал се превърна сватбата на Лео Меси
Коментари Харесай

Сватбата на Меси като латино сериал

В същински латино сериал се трансформира сватбата на Лео Меси с дългогодишната му другарка и майка на двете им деца Антонела Рокуцо. Двамата си споделиха " да " в родния им град Росарио.

Около 250 посетители, измежду които много някогашни и сегашни съотборници на Лео от Барселона и Аржентина, бяха поканени на венчавката. За сигурността се грижеха 350 служители на реда и още стотина гардове от частна охранителна компания.

   Шави, Фабрегас, Пуйол и половинките им на влизане в хотела Снимка: АП

Булката беше облечена в рокля на Роса Клара - марката, която от години основава тоалети за звезди като Ева Лонгория и принцеса Летисия. За настроението на гостите се погрижиха уругвайските поп групи Marama и Rombai, които са обичани на Меси. За младоженците забиха Шакира и брачната половинка на Серхио Агуеро - Карина, която също е певица.

     Половинката на Агуеро заби едно парче за младоженците

Сред гостите бяха Неймар, Луис Суарес, Жерард Пике, Карлес Пуйол, Шави Ернандес, Агуеро, Гонсало Игуаин, Самуел Ето`о, Сеск Фабрегас, Лавеци и още известни имена от света на футбола. Всички те извършиха молбата на Меси вместо да купят дарове на младото семейство, да внесат пари в благотворителния фонд на Лео.

Антонела е детската обич на Лео. Двамата се харесали в родния Росарио и траяли да се чуват даже след заминаването на левичаря за Барселона още като младеж. Те са двойка от повече от 7 години и към този момент имат двама сина - Тиаго и Матео.

     Съдба - Лео и Антонела са другари от деца 

Тиаго не се отделяше от родителите си по време на церемонията. След като си споделиха " да ", Меси, облечен в наследник костюм на " Армани ", изненада половинката си. До олтара се появи аржентинският артист Абел Пинтос. Той извърши обичаното парче на булката: " Sin Principio ni final " ( " Без Начало и Край " ).

Към гостите имаше специфични условия. Първо, никой нямаше право да вкарва мобилен телефон, с цел да не тормози звездите. Дамите пък бяха подканени внимателно да си носят три модела тоалети, с цел да избегнат неприятно повторения. Мъжете също се бяха запасили с по три ризи.

   Еванджелина дойде на сватбата с пет тоалета, макар че обича да върви без облекла

Престара се брачната половинка на Мартин Демикелис (Ман Сити) - Плейбой моделът Еванджелина Андерсон. Палавницата дойде в Росарио с цели пет рокли, с цел да е сигурна, че ще бъде неповторима.

Сватбата притегли освен почитатели на великия футболист на Барселона. 600 служащи, съкратени от завода на " Пепси " в града, използваха наличието на медиите. Те спретнаха митинг пред хотела, като за малко прекъснаха церемонията.

   Фенове, стачници и чудаци окупираха тротоара пред хотела, в който се венча Меси

На тротоара начело беше и фамозният бразилски почитател Алекс, който минава за двойник на Меси. Той спретна спонтанен олтар на улицата до хотела, където се ожени за своята другарка. Лудетината държеше да го направи по едно и също време с идола си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР