В истински кошмар се превърнала дългоочакваната екскурзия до Кушадасъ на

...
В истински кошмар се превърнала дългоочакваната екскурзия до Кушадасъ на
Коментари Харесай

Автобус с абитуриенти катастрофира в Турция, туроператорът е фирма Оазис-А-Благоевград

В същински призрачен сън се трансформирала дълго чаканата екскурзия до Кушадасъ на група зрелостници от Самоков и класния им началник. Всичко почнало, когато, по думите им, рейсът аварирал, гумата се запалила, маслото изтекло, а те прекарали часове на пътя, съобщи NOVA.

Превозвач е компанията " Даци ", а уредник на екскурзията е туроператорът " Оазис-А ", Благоевград, благосъстоятелност на В. Ангелов, оповестиха от външно министерство.

„ Много се тормозих, когато щерка ми ми сподели, че е имало злополука и са чакали на пътя ”, споделя майката на едно от децата.

По думите ѝ щерка ѝ настояла да не влиза в спор с компанията, най-малко до момента в който свърши почвиката им. Те въпреки всичко стигнали до Турция, като след часове в незнание бил изпратен различен рейс.

" Впоследствие разбрах, че рейсът, който отива да ги вземе от Кушадасъ, е бил същият ", споделя още майката. По думите на зрелостниците транспортното средство издавало странни звуци,пише травел нюз. На няколко пъти предната врата, която при злополуката била откъсната, се отваряла на автомагистралата и трябвало да стопират спешно.


Към 3:30 ч. през нощта те се озовали в Дупница без никакъв превоз, защото компанията отказала да ги извози назад до Самоков.

Управителят на компанията съобщи, че рейсът е бил ремонтиран. Той обаче акцентира, че не е знаел, че зрелостниците са оставени в Дупница, а не в Самоков.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР