В истински голов рецитал на лидерите в три от четирите

...
В истински голов рецитал на лидерите в три от четирите
Коментари Харесай

Голов рецитал на лидерите, Спартак взе дербито на Североизток - това е Часът на Трета лига

В същински голов рецитал на водачите в три от четирите аматьорски групи се трансформира отсроченият 19-и кръг, който се изигра през вчерашния ден. Първенецът на Североизток Добруджа победи с 5:1 като посетител Калиакра (Каварна), лидерът на Югоизток Арда (Кърджали) записа трети двуцифрен триумф тази акция - 12:0 при визитата си на Тунджа (Ягода), а ЦСКА 1948 най-сетне подсети за себе си, откакто разгроми със 7:0 Свобода (Пещера) на Югозапад. Голямата изненада обаче несъмнено бе поднесена в Североизточната Трета лига, където Спартак (Варна) завоюва районното дерби с втория в класирането Суворово. Всичко най-интересно от отсрочения кръг можете да видите в изключителното предаване на " Часът на Трета лига ".



" Възроденият " отбор на " соколите " завоюва с 1:0 конфликта с втория в подреждането и даде очевидна поръчка, че ще затрудни оптимално всеки един противник, против който се изправи тази пролет. По този метод играчите на Енгибар Енгибаров направиха страхотна услуга на добруджанци, които разгромиха с 5:1 Калиакра (Каварна) и към този момент имат 14 точки задатък на върха.

Североизточна Трета лига, XIX кръг


Суворово - Спартак (Варна) 0:1
Калиакра (Каварна) - Добруджа 1:5
Хитрино - Локомотив (Русе) 1:1
Светкавица (Търговище) - Кубрат 0:0
Ботев (Нови пазар) - Септември (Тервел) 0:2

Временното класиране на Североизток вижте тук!



На Югоизток се изиграха единствено две срещи от отсрочения 19-и кръг, само че пък попаденията, които паднаха, бяха що се касае за цялостен един кръг. Лидерът Арда (Кърджали) разгроми с 12:0 последния в класирането Тунджа (Ягода), а в другия мач от програмата за през вчерашния ден Свиленград изтеза Карнобат, като му даде единствено точка - 2:2.

Югоизточна Трета лига, XIX кръг

Тунджа (Ягода) - Арда (Кърджали) 0:12
Свиленград - Карнобат 2:2

28 март, сряда, 15:00 часа

Атлетик (Куклен) - Верея II
Сокол (Марково) - Розова котловина (Казанлък)
Загорец (Нова Загора) - Гигант (Съединение)
Миньор (Раднево) - Димитровград
Левски (Карлово) - Евроколеж (Пловдив)
Асеновец (Асеновград) - Раковски
Борислав (Първомай) - Ямбол

Временното класирането на Югоизток вижте тук!

Отборът на Ботев (Ихтиман) изтеза и Хебър (Пазарджик) и въпреки да води в резултата доникъде на второто полувреме, в последна сметка загуби визитата си на стадион " Георги Бенковски ". Футболистите на Танчо Калпаков стигнаха до цялостен поврат и победа с 2:1 в среща от отсрочения 19-и кръг в Югозадпаната Трета лига, като по този метод резервираха дистанцията от 5 точки до водача ЦСКА 1948, който разгроми със 7:0 Свобода (Пещера).

Третият в класирането - Вихрен (Сандански), стигна до безапелационен триумф с 3:1 като посетител на Пирин (Гоце Делчев). Добрата серия на Беласица продължава, като отборът не познава усета на загубата в последните пет срещи. На другия полюс пък е тогавашният участник в " А " група Миньор (Перник). " Чуковете " позволиха пето следващо проваляне, откакто " катастрофираха " в Ботевград против локалния Балкан (0:4).



Югозападна Трета лига, XIX кръг

Хебър (Пазарджик) - Ботев (Ихтиман) 2:1
Балкан (Ботевград) - Миньор (Перник) 4:0
Банско - Чавдар (Етрополе) 4:0
Сливнишки воин (Сливница) - Пирин (Разлог) 1:1
Септември (Симитли) - ОФК Елин Пелин 2:0
Пирин (Гоце Делчев) - Вихрен (Сандански) 1:3
Рилски състезател - Беласица (Петрич) 0:0
ЦСКА 1948 - Свобода (Пещера) 7:0

Временното класиране на Югозапад вижте тук!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР