В Истинската история на Васил Божков няма нови съществени елементи.

...
В Истинската история на Васил Божков няма нови съществени елементи.
Коментари Харесай

Какво се крие зад истинската история на Васил Божков

В " Истинската история " на Васил Божков няма нови основни детайли. Добавени са нови обвинявания към ръководещите, само че няма нови доказателства, които да ги поддържат. А обвиняванията са следните:
Божков твърди, че е имал диалози с Бойко Борисов. И срещи с Владислав Горанов, на които е била контрактувана съответната скица. Намеква се за втори очевидец на една от срещите; Разбирателство за 20% " такса " за ръководещите за пробутване на удобно законодателство и чадър върху бизнеса му. Не е ясно дали издръжката на " Левски " и парите за " Нова " са били част от тези 20% или става въпрос за други суми.
Обвинения, самопризнания, а доказателства?

Така Васил Божков де факто признава, че е взел участие в престъпно действие. Дали ще бъде окачествено като ОПГ за източване на бюджета, предоставяне на рушвет в огромни размери или нещо друго - това е въпрос на правна технология. Обвиняемият предприемач твърди, че е бил изнудван, с цел да се съгласи, само че в последна сметка решението да взе участие си е негово.

Божков очевидно е решил да води лична акция в медиите, като вади от време на време някаква информация и по този начин поддържа публичния интерес. Сигурно се надява, че по този метод " плаши " ръководещите, които на собствен ред ще изискат да се " договорят " с него, с цел да не се стига до откриване на основни доказателства. Но по този начин постоянно остава подозрението, че може би всичко е спектакъл, разиграван от обвинен, който просто блъфира.

Този спектакъл към този момент е на границата на публичното омерзение (ако не и оттатък нея). Затова в полза на господин Божков е да показа цялата информация, с която разполага. Или най-малко значителното (ако има такова) в нея. В противоположен случай той ще се окаже в ролята на Цветан Василев, който също споделя много забавни истории, който също твърди, че има значими доказателства, само че по този начин и не се престрашава да ги направи обществени.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР