В истинска машина за пари се превърна комикът Димитър Рачков.

...
В истинска машина за пари се превърна комикът Димитър Рачков.
Коментари Харесай

Рачков на екран на 7 март: Ясно е каква ще е заплатата му

В същинска машина за пари се трансформира комикът Димитър Рачков. След триумфа, който пожъна с моноспектъла си „ Забраненото шоу на Рачков ” и с цени на билетите, по-високи от тези на Лили Иванова, артистът се завръща в ефира на Нова телевизия. Любопитна реклама, която се завъртя на дребния екран разкри, че датата е 7 март, неделя, предават от show.blitz.bg.

В занимателния видеоклип артистът е дегизиран като брадясал корабокрушенец, който лежи в схлупена барака в гората. Отчаян, Митко чете вестник, който на първа страница оповестява „ Халваджиян изрита Рачков ”. На ръката на Митко има голяма татуировка с надпис „ Маги вечно ”.

Оказа се, че предаването на Рачков ще се излъчва на гърба не на Цитиридис, а на „ Папараци – ново 20 ” по Би Ти Ви, което се води от някогашната житейска половинка на комика Мария Игнатова. Отношенията сред тогавашните сътрудници така и така са мощно обтегнати, тъй че това в допълнение ще налее масло в огъня. Повече от ясно е, че глуповатите „ Папараци ” ще бъдат размазани от мощния комедиен заряд на Рачков.

Източници на „ Уикенд ” разкриха, че златната кокошка на Маги Халваджиян ще прибира като водещ по 10 000 лева за появяването си един път седмично. С тлъстия хонорар от 40 000 лева на месец в пика на финансовия недостиг за актьорското състловие, Митко ще се бетонира на първото място в класацията за най-високоплатен артист. Той от дълго време се подготвял да води лично шоу. Предаването трябвало да стартира още предходната година, само че стартът му се отсрочил поради пандемията от ковид. Тя отени краткотрайно и пътуващия му театър „ Забраненото шоу на Рачков ”.

Първи посетител във вечерното шоу на комика ще е сътрудника му Краси Радков. Напук на упованията на Слави Трифонов, че точно той ще дебютира като посетител в предаването, Митко избрал най-голямата звезда в екипа на Дългия. Краси е водещ на занимателното шоу „ Златна рибка ” в малкия екран на Слави „ 7/8 ТВ ”. Именно в него гологлавият шоумен разгласи, че желае да е първия посетител на Митко. „ Щях да отида в шоуто на Рачков, което, доколкото знам, ще е един път в седмицата. Ама на, предложения Краси Радков за първи посетител ”, издаде Слави. Комикът стратегически избрал за старта на новото си шоу най-големия си съперник Краси.

Рачков и Радков нееднократно са се изявявали на една сцена. След като Маги Халваджиян и Слави Трифонов заровиха томахавката и след дългогодишни правосъдни борби се сдобриха, Дългия даде благословията си Краси да взе участие в моноспектакъла на Митко „ Забраненото шоу на Рачков ”. Комиците се появиха в комплект на сцената на „ Арена Армеец ” в компанията на „ Ку-ку бенд ”. Слави обаче още веднъж липсваше.

В продължение на половин година феновете на „ Маскираният артист ” и „ Като две капки вода ” се питаха къде изчезна Митко Рачков. Ководещият на двете занимателни излъчвания, продуцирани от Магърдич Халваджиян, бе разграничен със театралната си половинка Зуека и заменен с Герасим Георгиев-Геро. Комикът се трансформира в един от най-загадъчните и най-обсъждани персони в родния тв ефир през последните месеци, а слуховете за неналичието му бяха най-разнообразни. Въпреки че от шоуто дебело подчертаваха, че Митко не е уволнен, а краткотрайно е слязъл от екран, с цел да събира сили за нови планове, интригите поради неговото неявяване продължаваха. Рачков даже бе обвинен, че се крие под някой от костюмите в последния сезон на „ Маскираният артист ”.

Оказа се вярна мълвата, че предходната есен от Нова телевизия са поръчали на Маги Халваджиян занимателно предаване, в което водещ да е някой от одобрените му тв звезди. Заради триумфа на „ Забраненото шоу на Рачков ”, Маги бил безапелационен, че единствено Митко и никой различен може да се оправи като водещ на лично вечерно шоу. Бургазлията е подготвен със своето огромно завръщане след дълга почивка. Преди старта на новия си план, Рачков завел младата си възлюбена Анита на екскурзия в далечна Индия. Както съобщихме в предния си брой, хубавицата е при започване на бременността си. Шоуменът и гаджето му към момента не са коментирали разкритието ни.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР