В истинска бизнес дама се е превърнала чаровната актриса Елен

...
В истинска бизнес дама се е превърнала чаровната актриса Елен
Коментари Харесай

Елен Колева стана бизнес дама

В същинска бизнес дама се е трансформирала чаровната актриса Елен Колева.

Една от най-скандалните и мечтани родни хубавици е оставила на назад във времето актьорската кариера за момента. Елен е насочила цялото си внимание към това да прави пари!

Колева, която се залюби със състоятелен евреин на име Марсел, е решила, че сходно на редица родни всемирски персони и тя би трябвало да припечелва от нещо свое. Елен и обичаният й развиват бизнес, само че не с майонеза, а с нашумели в последно време здравословни сладкишчета.

Плодовите бонбони са измежду най-модерните сега артикули измежду вегетарианците и моделките. Красивата актриса сама популяризира продуктите си. Елен твърди, че е почитател на здравословния метод на живот.



Бизнесът на Колева е напълно финансиран от обичания й. Марсел е от състоятелен жанр и може да се похвали със суперстабилно финансово положение. Подобно на Колева той също е мощно набожен и има вяра, че Бог го е събрал с родната обилна хубавица.



Хубавецът завоюва сърцето на брюнетката и крепко й е завъртял главата. Двамата даже обмисляха да минат под венчило това лято, само че сватбата се анулира поради бизнес проектите им, издават близки до двойката. Елен и Марсел не са се отказали да си кажат "Да ", само че това ще се случи следващата година.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР