В Истанбул ютюбърката Мерве Везироглу Йълдъръм е била намушкана с

...
В Истанбул ютюбърката Мерве Везироглу Йълдъръм е била намушкана с
Коментари Харесай

Турска ютюбърка оцеля, след като бе намушкана на 32 места с нож от съпруга си

В Истанбул ютюбърката Мерве Везироглу Йълдъръм е била намушкана с нож на над 30 места от брачна половинка си след спор у дома. В разгара на кавгата мъжът взел нож за плодове, с който нанесъл 32 порезни рани на брачната половинка си. Жената, проектант по обучение, е била настанена в болница, където лекарите са съумели да я върнат към живота. Вярна на привързаността си към обществените мрежи, няколко дни по-късно тя качи фотография на ръката си с голям брой хирургически шевове. 

" Вашите молебствия и обич доближиха до мен. Много ви благодаря. По знамение оцелях, ще ми би трябвало време, с цел да бъда като преди ", написа дамата и изрече признателност на лекарите, които са я избавили. " Има доста неща, които желая да ви опиша, дано малко се възстановя ", добавя тя в поста.

Мерве Везироглу има 118 хиляди почитатели в Ютюб и 18 хиляди в Инстаграм.

Експерти считат, че сексистките обществени правила в страната са измежду водещите фактори за ширещото се събитие. В едно доминирано от мъже общество е необятно публикувана концепцията, че дамите са по-нисши от мъжете и че мъжете имат право да се месят в живота на дамите, писа неотдавна изданието " Акдениз телграф ", представен в Българска телеграфна агенция. 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР