В Испания разкриха списъка на Барселона за лятна селекция. Такива

...
В Испания разкриха списъка на Барселона за лятна селекция. Такива
Коментари Харесай

Ето списъка на Барса за лятна селекция

В Испания разкриха листата на Барселона за лятна селекция. Такива са задачите, без значение дали каталунците ще съумеят да завоюват купата или не. Те водят с 12 точки на втория Реал (Мадрид) 12 кръга преди края.

Цел №1 е да бъде върнат Лионел Меси, който е клубна легенда и мощно мечтан от треньора Шави. Тези дни към този момент имаше среща сред сътрудника на Лео и негов татко с президента на Барса - Жоан Лапорта.

Илкай Гюндоган от Манчестър Сити също договаря с Барселона. Договорът му с англичаните изтича през лятото. Вече е организиран централният бранител на Атлетик (Билбао) Иниго Мартинес, който също става свободен сътрудник след края на сезона.

Абде се завръща от наем и ще бъде част от тима на Барса за идващия сезон. Опция за запаса на голмайстора Роберт Левандовски е Обамеянг, който към този момент игра за Барселона, а в този момент е част от Челси. И той може да бъде върнат на " Камп Ноу " без трансферна сума. Ако не стане с него, час тогава ще се договаря за Яник Караско от Атлетико (Мадрид).

Другите цели на Барса са десният бек на Виляреал Хуан Фойт, за който се възнамерява да бъдат препоръчани 30 милиона евро, както и младият бразилец Виктор Роке. Той ще коства на каталунците 40 милиона.
 Бащата на Ансу Фати: Карам го да напусне Барса, само че не желае да ме чуе
Бащата на Ансу Фати: Карам го да напусне Барса, само че не желае да ме чуе

Причината е, че не играе доста
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР