В Ирландия заведоха колективен съдебен иск срещу . Според ищците,

...
В Ирландия заведоха колективен съдебен иск срещу . Според ищците,
Коментари Харесай

Facebook модератор сподели по какъв начин компанията лекува психиката на своите служители

В Ирландия заведоха групов правосъден иск против. Според ищците, компанията на Марк Зукърбърг съвсем не поддържа психическото здраве на модераторите и им заплаща прекомерно дребни заплати . По време на предварителните правосъдни чувания един от модераторите показа какво тъкмо се случва.

26-годишната Изабела Планкет, която е Фейсбук модератор показа, че Фейсбук на процедура няма никаква инфраструктура за поддържането на психическото здраве на своите чиновници.

„За да ни оказват помощ да се оправим с тежките обстановки, те оферират услугите на разнообразни треньори, които се стараят да поддържат нашето физическо здраве. Тези хора имат положителни планове, само че те не са лекари. Те ни оферират караоке или изобразяване, само че почтено казано въобще не ти се желае да пееш, откакто си видял по какъв начин някой се хвърля от покрива на висока сграда“ – сподели Изабела.

Модерацията на Фейсбук наличието изисква чиновниците да обработват същински поток от ужаси. През 2017 година един от чиновниците на обществената мрежа показа в изявление за изданието The Guardian по какъв начин протича самото модериране:
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР