В Иран публично екзекутираха 42-годишния Исмаил Ранграз Джафарзаде. Той бе

...
В Иран публично екзекутираха 42-годишния Исмаил Ранграз Джафарзаде. Той бе
Коментари Харесай

Педофил изнасили и уби 7-годишно момиченце, но зла участ го застигна

В Иран обществено екзекутираха 42-годишния Исмаил Ранграз Джафарзаде. Той бе наказан на гибел за изнасилването и убийството на седемгодишното момиченце Атена Аслан, оповестява 1News.az. Педофилът бе обесен обществено в град Парсабад. На изтезанието са участвали и роднините на свиреп убитото момиче. Тези, които не можеха да участват персонално, можеха да следят изтезанието по малкия екран.

Исмаил Джафарзаде бе арестуван на 10 юли по отношение на изгубването на Атена Аслан. По време на разпит в полицията, той е признал, че е отвлякъл момичето, изнасилил го е, а след това и го е умъртвил.

Тялото на момичето било намерено в гаража на педофила, наименуван от медиите " Дявола от Пасрсабад ". Задържаният също разказал за изнасилването на жена две години по-рано. В полицията са уверени, че Джафарзаде е правил още сходни закононарушения. На 26 август съдът осъди насилника на гибел. Президентът на Иран Хасан Роухани дефинира закононарушението като ужасяващо и прикани Върховният съд на страната неотложно да накаже нарушителя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР