В iPhone има тайно меню“, което отключва скрити функции. Под капака“

...
В iPhone има тайно меню“, което отключва скрити функции.
Под капака“
Коментари Харесай

В iPhone има „тайно меню“, което отключва скрити функции – ето как да получите достъп до него

В iPhone има „ скрито меню “, което отключва скрити функционалности.

„ Под капака “ на всяко мобилно устройство на Apple има прикрито меню, в което се съхраняват детайлности за мрежовата услуга на смарт телефона, които не можете да намерите на никое място другаде.

Можете да влезете в тайното меню, като отворите опцията за набиране на телефонен номер. След това въведете комбинацията *3001#12345#* като че ли ще се обаждате на даден номер и натиснете бутона за повикване.

След това пред вас ще се се появи особено табло с куп техническа информация.

Най-важното меню се назовава Rach Attempt. В него може да видите същинската мощ на сигнала на вашия iPhone.

Обикновено тя варира от -140 до -40 и колкото по-близо сте до -40, толкоз по-добре. Тази област в действителност е предопределена за експертите, които да получат задълбочена информация за връзката на вашия смарт телефон. И въпреки всичко няма нищо неприятно в това да го знаете и вие.

Вероятно няма да можете да разберете множеството от другите функционалности, които са предопределени за механически лица.

Така нареченият режим за полеви проби се крие в близост от години.

Собствениците на Android смарт телефони могат да намерят информация за силата на сигнала си като отидат в „ Настройки > За телефона > Състояние > Състояние на SIM картата > Сила на сигнала “.

Бонус: Как да скриете номера си при повикване

Преди да въведете телефонния номер на който желаете да се обадите, въведете (#31#), след което въведете телефонния номер.

Важно: Тази функционалност зависи от това дали мрежата ви я разрешава (така че може да не е налична в някои мрежи или планове). При Vivacom функционалността работи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР