В интимния живот всичко трябва да бъде добре премислено. Мъжете

...
В интимния живот всичко трябва да бъде добре премислено. Мъжете
Коментари Харесай

Красива за него: Какво дамско бельо харесват мъжете

В интимния живот всичко би трябвало да бъде добре премислено. Мъжете обичат да гледат, обичат да събличат и е доста значимо да изберете верния жанр, материал и цвят на вашето долни дрехи.

И по този начин, какво дамско долни дрехи харесват мъжете?

Материал

Нека стартираме с материала. Всеки мъж харесва да се допира нежни неща. Следователно памучното долни дрехи в този случай въобще не влияе вълнуващо. По-добре заложете на коприна, сатен или шифон.

Стил

Сега да преминем към стила. Мъжете имат разнообразни усети, когато става въпрос за дизайн. Проучванията демонстрират, че някои избират прашки, до момента в който други модели с шнурчета и връзки. Последните в последно време поеха водеща роля, последвани от първокласните неглижета. В началото на връзката можете да експериментирате, до момента в който най-после разберете желанията на вашия обичан.

Цвят

Според изследванията, мъжете избират аленото. Това е цветът на силата и пристрастеността. Жената в алено е привлекателна и дръзка.

Следва черното – цветът на мистерията и очарованието. Младите мъже обожават черното дантелено долни дрехи. Според тях, точно в този облик дамата е най-апетитна.

Бялото дамско долни дрехи е обвързвано с невинността и притегля като магнит мъжа. Особено впечатляващо наподобяват в него дамите с летен тен на кожата.

Правете опити

Дамското бельото може да се употребява и за внасяне на нова нотка в интимния ви живот. Да приемем, че постоянно сте носили прашки. Е, купете си нещо друго, покажете му какъв брой разнообразни можете да бъдете. Когато една жена облече ново долни дрехи, тя се трансформира освен външно, само че и вътрешно. Прашките вършат дамата по-агресивна и по-емоционална в леглото. Спортните модели демонстрират, че дамата има шеговит темперамент, а красивото неглиже подвига летвата още по-високо. С него дамата наподобява по едно и също време царствена и недостъпна.

Какво тъкмо дамско долни дрехи ще изберете, зависи, несъмнено, най-много от вашите персонални желания. Когато сама се чувствате уверена и красива в него, всеки мъж ще бъде също във екстаз и горещите нощи са обезпечени.  

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР