В интервюто на Мон Дьо е най-успешният български каскадьор в

...
В интервюто на Мон Дьо е най-успешният български каскадьор в
Коментари Харесай

Най-успешният български каскадьор в киното: Работил съм с Брад Пит, Скалата и Хавиер Бардем, но си останах селянче

В изявлението на Мон Дьо е най-успешният български каскадьор в киното – Тодор Лазаров-Джуджи. Той е в бизнеса повече от 20 години. Снимал се е в някои от най-големите шлагери на този век и си е партнирал с хора като Брад Пит, Хавиер Бардем и Орландо Блум. В този сезон на премиите влезе в киното през парадния му вход като продуцент и екшън режисьор на индохита RRR, който завоюва " Златен глобус " и " Оскар " за истинска ария.

" Аз съм Тодор Лазаров от село Полето. Може да се каже, че съм един от съумелите каскадьори ", споделя за себе си той. В началото е джудото. " Бъди по-добър от през вчерашния ден " - това е нещо, което приказва доста, на какво учи джудото. Не те учи да хванеш съперника си и да му счупиш ръцете ", изяснява Тодор.

Докато той мечтае за най-големите върхове в спорта, една спонтанна покана отваря друга врата към славата - тази на филмите. " Приятел пристигна в залата и ми сподели " Баща ми има филм, върху който работи сега ". Тогава бях рус и с дълга коса - и им трябваше тъкмо подобен. Това беше първият ми филм ", споделя каскадьорът.

За своите над 20 години в огромното кино, Джуджи, както го назовават приятелите му, е снимал в някои от най-големите филми от началото на този век. В последните години той флиртува с операта като продуцент. Авантюрата му на снимачната площадка към този момент не е единствено като каскадьор, а и с камерата като оператор и режисьор, и продуцент. Всичко това му носи международно самопризнание.

" Като абсурд в личния ми живот дефинирам това, че съм работил с хора като Брад Пит, Скалата и Хавиер Бардем, а си останах селянче. Пътувам до Холивуд и се прибирам на село. Обичам си това парче земя. Това е ", разкрива той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР