В интервютата, които дава, тя винаги е била откровена. В

...
В интервютата, които дава, тя винаги е била откровена. В
Коментари Харесай

Паника В Клана Гущерови! Лъсна Черното Тефтерче На Светлана Василева! Списъкът Е Дълъг, Там Е И Самият

В интервютата, които дава, тя постоянно е била откровена. В последното си изявление русокоската се похвали с пръстен, струващ 100 000 лева, който й е бил подарен от Християн Гущеров във връзка годежа им.

Но с изключение на със скъпото украшение, тя се похвали и с още нещо. Плеймейтката показа, че с обичания й интензивно работят по въпроса за бебе. Тя добави, че и двамата усещат, че са разкрили същинската обич в лицето на другия.

В мрежите се появи клипче с изявление, което Светлана Василева даде пред Мария Календерска през недалечната 2010 година. В него плеймейтката споделя, че има уязвимост към футболистите. Но все пак не би имала сериозна връзка с футболист.

Тя разкрива още, че нейният любим измежду футболистите е Ивелин Попов. Бъдещата брачна половинка на Християн Гущеров не скри, че преди е харесвала Дарко Тасевски. Но след го опознала, останала извънредно разочарована от него.

Но Светлана Василева нашумя около връзката си с Гонзо. За него тя споделя, че е добър човек. Но за разлика от нея е по-уравновесен.

В скандалното изявление плеймейтката признава и за връзките си с Киро Скалата. Пред Мария Календерска тя показа, че двамата са били интимни, написа „ България през днешния ден “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР