В интервю заедно с друга жертва на насилие представих документи

...
В интервю заедно с друга жертва на насилие представих документи
Коментари Харесай

Още една легенда на попфолка брутално пребивана и заплашвана от мъжа си

„ В изявление дружно с друга жертва на принуждение показах документи по какъв начин съм била унизена. “ Това съобщи Таня Боева пред бг влогърката Глория Йорданова.

Попфолк ветеранката цели 5 години е била пребивана от някогашния си брачен партньор. На улицата пък е била заплашвана от престъпно проявени лица.

Изпълнителката споделя, че мъжът й станал нападателен към нея, излизал с другари и пиел, а по-късно постоянно устройвал битови кавги у дома, завършващи с плесници. Боева неведнъж била със синини, отоци и хематоми по лицето. Заради известността си певицата не се решавала да подаде тъжба в полицията и единствено се молела пъкълът да свърши по-бързо.

През 2017г. певицата става цел и на други хора, към този момент отвън фамилията й, някои от които с присъди за престъпни прояви, написа Хотарена.

„ Ситуацията, в която бях сложена не позволяваше нито физически, нито прочувствено да работя, да създавам. Бизнесмени, шефове на полиция – такива хора се занимаваха с мен през последните години. Нямах опция да се занимавам с творчество, беше въпрос на оцеляване за мен и моите близки. Бях спирана по улиците и заплашвана от внушителни фигури. Заплашваха ме, че с мен ще се случи най-лошото, че няма да виждам детето си. Това, което прочетох на страниците на следствието ми даде отговор за какво се случи всичко това “, споделя още певицата, без още веднъж да уточни съответните претекстове за издевателството.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР