В интервю за вестник 24 часа вицепремиерът и външен министър

...
В интервю за вестник 24 часа вицепремиерът и външен министър
Коментари Харесай

Преглед на печата

В изявление за вестник " 24 часа " вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева декларира, че " ползите ни на Балканите са по този начин дефинирани, че са значими и за Европейски Съюз ". По думите ѝ като външна граница на общността за България е значимо да бъде достигнато единодушие по общата политика за леговище. Външната ни политика в Близкия изток е образец за баланс, изключително връзките ни с Иран и Ирак, Катар и Саудитска Арабия, показва в изявлението за " 24 часа " Захариева.

Десетки родственици работят във Върховния административен съд, написа вестник " Сега ". Близо 50 съпрузи, деца, сестри, племенници и снахи са се уредили в администрацията и измежду съдиите. Това са разказали пред изданието магистрати.

" Шефът на НСО погнат от Военна прокуратура ", написа вестник " Труд ". Изданието изяснява, че осъществяваната инспекция против шефа на Националната работа за защита ген. Ангел Антонов е поради сигнали на чиновници за осъществени злоупотреби. Всекидневникът прецизира, че, съгласно работещи в НСО, Антонов е употребил ловното стопанство " Кричим " като бащиния, а в колите на държавниците се возели негови родственици.

" Бивш началник на ГДБОП заплашва журналистка ", написа в заглавие на първата си страница вестник " Дума ". Изданието изяснява, че Станимир Флоров нападнал журналистката от " Фрогнюз " Катя Илиева и я заплашил с каузи след присъединяване ѝ в телевизионно предаване, където разяснява убийствата от последните седмици.

" Спират парите за калпави поправки ", оповестява вестник " Стандарт ". Общините могат да изгубят пари по програмата за саниране. Това е предизвестил районният министър Николай Нанков. Причината за това е извършен мониторинг, който е открил, че общините не наблюдават задоволително дейно работата на външните реализатори.

Проверка на вестник " Монитор " е открила, че " всяка втора кола, която е с в допълнение инсталирана газова уредба, се движи отвън закона. Тя не минава годишен механически обзор на горивната система и е евентуално рискова. Всекидневникът пресмята, че по пътищата се движат близо 160 хиляди коли бомби.

" Грипът пристигна ", оповестява вестник " Земя ". 48 хиляди българи към този момент боледуват от него като във Варна, Пловдив, София и Благоевград регистрират увеличение на разболелите се хора през последната седмица. Най-засегнати са децата и младежите, добавя изданието. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР