В интервю за The Today Show на NBC в четвъртък,

...
В интервю за The Today Show на NBC в четвъртък,
Коментари Харесай

Симон Байлс намеква, че ще се състезава на предстоящите Олимпийски игри през 2024 г. в Париж

В изявление за The Today Show на NBC в четвъртък, водещата Хода Котб попита какви са възможностите Байлс да бъде част от тима на Съединени американски щати във Франция, в случай че трябваше да заложете $100 на него тъкмо в този момент.

„ Мисля, че ще имаш огромен шанс, Хода “, сподели Байлс.

Байлс стана първата жена в историята, която приземи двойна щука на Юрченко скок след осъществяване на придвижването на шампионата в Антверпен на 7 октомври.

Скоковете на Юрченко включват приземяване върху коня или платформата за скок с лице напред, а двойният пик се смята за най-трудният от маневрите.

Трезорът към този момент ще бъде кръстен Biles II, откакто различен автентичен скок беше кръстен на нея през 2018 година

Симон Байлс е прочувствена, откакто стана най-наградена гимнастичка в историята на Световното състезание по художествена гимнастика през 2023 година

Тя сподели, че приземяването й след придвижването „ се е почувствало в действителност добре “, добавяйки: „ Бях разчувствана, че най-сетне го кръстиха на мен “.

Изображение: Симон Байлс на Световното състезание по гимнастика в Белгия

След успехите си по-рано този месец, Байлс написа в Instagram, че го е направила „ за дребното момиче, което се влюби в спорта “ в прочувствена обява в Instagram.

< p> Попитана за възприятията си към гимнастиката, Байлс, която се омъжи за играча на американски футбол Джонатан Оуенс тази година, сподели: „ Мисля, че в гимнастиката към момента би трябвало да копая надълбоко и да си спомня за какво го върша и да го върша за дребното момиче както споделих в обявата в Instagram.

„ Но е малко по-различно, като че ли в този момент съм брачна половинка, към момента съм щерка, сестра и всички други неща.... и гимнастиката е нещо, което пристигам и имам привилегията да върша.

„ Не усещам, че всичко е краят, към този момент съм както преди. Прибирам се у дома при брачна половинка си, кучетата си, в къщата си... тъй че се усещам в действителност добре. "

Прочетете повече:
Гимнастиката на Ирландия „ надълбоко съжалява ", откакто младо чернокожо момиче отхвърли орден

Появата на Байлс на Световното състезание по художествена гимнастика през 2023 година бележи завръщането й към огромни интернационалните надпревари, откакто тя взе двугодишна отмора, с цел да се концентрира върху психологичното си здраве.

Американската гимнастичка докара тима си до рекордна седма поредна купа, като златното й завръщане продължи в рекорден жанр, защото тя приключи с най-голям резултат от 58.399 предходния ден, 1.633 точки над бразилската сребърна медалистка Ребека Андраде със сънародничката си Шилезе Джоунс, допълваща челната тройка.

Медалът беше 34-ият за Байлс на Олимпиада или Световно състезание – най-постигнатият от мъж или жена гимнастик в историята на спорта, откакто надмина 33-те, реализирани от беларусина Виталий Шербо.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР