В интервю за списание The New Beauty тя заяви, че

...
В интервю за списание The New Beauty тя заяви, че
Коментари Харесай

Кортни Кокс обяви, че съжалява за промените по тялото си

В изявление за списание " The New Beauty " тя съобщи, че в този момент е " допустимо най-естествена ".

Много известни персони се подлагат на козметични процедури в опит да се спасят от възрастта и да придобият постоянно юношески тип. Макар че при някои от тях лекуването е дало резултат, има и такива, които са останали с чувството, че целият развой е бил трагична загуба на пари.

Актрисата Кортни Кокс описа за опита си от предишното, когато се е подлагала на козметични процедури, които не са протекли добре, като е трябвало да се изправи пред обстоятелството, че наподобява необичайно.

По време на представянето на новия си комедиен сериал " Shining Vale " Кокс призна, че си е поставяла филъри за лице, които са трансформирали отношението ѝ към козметичните процедури.

Въпреки че 57-годишната актриса към този момент е съгласна да " наподобява по-възрастна " и да остарява грациозно, тя си спомни за времето, когато се е подлагала на козметични процедури, с цел да наподобява по-млада.

" Имаше миг, в който си споделях: " О, аз се трансформирам. Изглеждам по-възрастна " и години наред се пробвах да пъдя младостта ", споделя тя в изявление за " The Sunday Times Style ", добавя Дарик. 
 

" И не осъзнавах, че наподобявам в действителност необичайно с инжекции и правене на неща с лицето ми, които в никакъв случай не бих направила в този момент ", добави тя.

Кокс, известна с това, че изигра Моника в известния ситком " Приятели ", претърпяла сложен миг. Приятелите ѝ почнали да клюкарстват за външния ѝ тип и тогава тя решила да постави завършек на процедурите и през 2017 година изхвърлила всичките си филъри.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР