В интервю за списание People Лени Кравиц разказа за отношенията

...
В интервю за списание People Лени Кравиц разказа за отношенията
Коментари Харесай

Заради емоционални проблеми Лени Кравиц загубил любовта на живота си

В изявление за списание " People " Лени Кравиц описа за връзките си с някогашната си брачна половинка Лиза Боне. Според него тя е била доста значим човек в живота му и му е оказала огромно въздействие.

" Аз съм това, което съм, с помощта на общите ни прекарвания, на всичко, което бях аз, на всичко, което беше тя, и на всичко, което ни сплоти ", сподели музикантът.

Двамата се срещат през 1985 година на концерт на групата New Edition. Актрисата става негова другарка и муза и въодушевява дебютния му албум Let Love Rule. И даже бохемският му външен тип значително е заслуга на Лиза Боне.

" Преместих се при Лиза, взех със себе си инструментите и нещата си, само че някак си забравих четката си за коса. След няколко месеца косата ми още веднъж порасна и се заплете. Лиза сподели: " Аз не мога да се оправя с това: " Остави я по този начин. Изглежда добре ".

Дълго време той живее в сянката на своя обичана, която е доста по-популярна от него, само че скоро албумите му получават голяма известност и той се трансформира в същински секс знак на своето време. Но самият Лени, съгласно него, е живял единствено за музиката и е мислил единствено за нея. " Аз просто живеех и правех музика. Бях женен за най-красивата жена на планетата, невероятна от вътрешната страна и извън, и не обръщах никакво внимание на това. Фокусът ми беше единствено върху музиката ".

Според Лени те са били красива двойка, а през 1988 година им се ражда щерка, Зоуи.

" Бяхме същинско семейство. Имахме собствен личен жанр, себеизразяване, мода. Беше прелестно време. Светът, който аз и майката на Зоуи създадохме в нашето семейство - той беше обвързван с мир, обич и душа ".

Развеждат се, споделя Лени, тъй като той имал прочувствени проблеми, само че и двамата полагали старания да запазят връзката си мощна.

" Любовта не те напуща, само че би трябвало да откри нов метод да се впише в новия живот. Ние умишлено искахме да създадем това. Отне ни време, само че тя е част от живота ми, която в никакъв случай няма да напусне сърцето, душата и духа ми. Аз съм това, което съм, с помощта на нас двамата ".

Лени Кравиц и Лиза Боне се развеждат през 1993 година след петгодишен брак. Те към момента поддържат топли връзки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР