В интервю за Recode бившият държавен секретар и кандидат-президент на

...
В интервю за Recode бившият държавен секретар и кандидат-президент на
Коментари Харесай

Хилари Клинтън пак се готви да става президент на САЩ


В изявление за Recode някогашният държавен секретар и кандидат-президент на последните президентски избори от Демократическата партия Хилари Клинтън не изключи опцията още веднъж да се кандидатира за поста през 2020 година.

" Сега обаче за мен е доста значимо какво ще се случи на изборите на 6 ноември. Това е избор, който ще дефинира дали системата ни за въздържане и противотежест на президентската администрация работи в Съединени американски щати ", разясни Клинтън.

Тя обаче си призна, че желанието да влезе в Белия дом като президент на страната в нея остава мощно. " Ще направя всичко по силите си, с цел да печеля още веднъж доверието на Демократическата партия за президентските избори през 2020 година ", безапелационна бе тя.

Съветникът й Филип Рейнс по-рано бе загатнал за такава опция пред Politico.

" Тя е с година по-млада от Тръмп, четири години по-млада от Джо Байдън. Не е изключение претендент за президент да се опита още веднъж да победи. Бърни Сандърс ще го направи за повторно, а Байдън - за трети. Да не забравяме, че през 2016 година за нея гласоподаваха 65 милиона американци ", сподели той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР