В интервю за предстоящия брой на австралийския Vogue, бившата членка

...
В интервю за предстоящия брой на австралийския Vogue, бившата членка
Коментари Харесай

ТВ водещ накарал Виктория Бекъм да се претегли в ефир

В изявление за идния брой на австралийския Vogue, някогашната членка на момичешката тайфа Спайс гърлс си спомня за присъединяване си в шоуто на английския ефирен водещ Крис Евънс " TFI Friday " през 90-те години на предишния век, когато комикът я предиздвикал в предаване онлайн да се качи на кантара, заяви “Дейли мейл ”

По време на шоуто през 1999 година Евънс направил комплимент на Виктория Бекъм, че наподобява " фантастично " след раждането на Бруклин, преди да я попита по какъв начин е съумяла да влезе още веднъж във форма.

След като Пош Спайс споделила, че не е упражнявала, Евънс се поинтересувал дали певицата е върнала тежестта си от преди бременността. Виктория дала отговор позитивно, само че водещият я попитал дали може да " ревизира ".

Тогава той извадил кантар и шеговито насърчил сегашната майка на четири деца да се претегли. " Осем камъка не е по никакъв начин зле, нали? " - сподели Еванс. За сведение: осем камъка са 112 кг.

Бекъм загатна за случая в ефир, до момента в който говореше с Vogue Австралия, като сподели: " Преди доста години участвах в телевизионно предаване с Крис Евънс, а аз таман бях родила Бруклин и по-късно отслабнах доста ".

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР