В интервю за Newcastle upon Tyne's Chronicle Live, г-н Бейли

...
В интервю за Newcastle upon Tyne's Chronicle Live, г-н Бейли
Коментари Харесай

Андрю Бейли казва, че перспективите за растеж на Великобритания са сред най-лошите, които е виждал

В изявление за Newcastle upon Tyne's Chronicle Live, господин Бейли сподели: „ Ако погледнете това, което назовавам евентуални темпове на напредък на стопанската система, няма подозрение, че е по-нисък, в сравнение с е бил през по-голямата част от професионалния ми живот.

„ Наистина ме тревожи, че страната на предлагането на стопанската система се забави. Това в действителност ме безпокои доста. “

И откакто инфлацията падна под 5 % за първи път след нашествието на Русия в Украйна, господин Бейли сподели, че продължаването на намаляването на темпа на нарастване на цените би било „ сложна работа ”.

Между септември и октомври процентът падна от 6,7 % на 4,6 %, само че господин Бейли сподели, че защото спадовете на международните енергийни цени стават по-малко внезапни, „ няма да забележим още един месец, Страхувам се, че ще падне с 2 %.

В резултат на това той сподели, че комитетът по паричната политика на банката (MPC) няма да понижава лихвените проценти „ в обозримо бъдеще “, добавяйки „ прекомерно рано е да водим тази...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР