В интервю за френската телевизия Те Еф 1 Макрон каза,

...
В интервю за френската телевизия Те Еф 1 Макрон каза,
Коментари Харесай

Западът трябва да обмисли необходимостта от гаранции за сигурността на Русия: Думите на Макрон, които предизвикаха буря от критики

В изявление за френската телевизия Те Еф 1 Макрон сподели, че Европа би трябвало да приготви бъдещата си архитектура на сигурността
Изказването на френския президент Еманюел Макрон, че Западът би трябвало да обмисли нуждата от гаранции за сигурността на Русия, в случай че Москва се съгласи на договаряния за завършек на войната в Украйна, беше посрещнато с стихия от рецензии в Киев и балтийските страни през уикенда, оповестява Ройтерс.

В изявление за френската телевизия Те Еф 1 Макрон сподели, че Европа би трябвало да приготви бъдещата си архитектура на сигурността и също по този начин да обмисли " по какъв начин да даде гаранции (за сигурността) на Русия в деня, в който тя се върне на масата на договарянията ".

Михайло Подоляк, водещ консултант на украинския президент Володимир Зеленски, съобщи, че светът е този, който се нуждае от гаранции за сигурността от Русия, а не противоположното. " Цивилизованият свят има потребност от " гаранции за сигурността " против безчовечен планове от следпутинова Русия ", написа той в Туитър през вчерашния ден.

Олексий Данилов, секретар на украинския Национален съвет за сигурност и защита, сподели, че " денуклеаризирана и демилитаризирана " Русия би била най-хубавата гаранция за мира освен за Украйна, само че и за света. " Някой желае да обезпечава гаранции за сигурността за страна терорист и палач? ", попита Данилов в Туитър и добави: " Вместо Нюрнберг - да подпишем съглашение с Русия и да си стиснем ръцете? "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР