В интервю за FRANCE 24 генералният секретар на НАТО Йенс

...
В интервю за FRANCE 24 генералният секретар на НАТО Йенс
Коментари Харесай

Столтенберг от НАТО казва, че САЩ остават „отдаден съюзник“, дори ако Тръмп се върне

В изявление за FRANCE 24 генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг сподели, че чака " без значение от резултата от изборите в Съединени американски щати ", Вашингтон " ще продължи да бъде предан съдружник на НАТО ". „ В интерес на сигурността на Съединените щати е да имат мощен НАТО “, означи Столтенберг. Ръководителят на НАТО сподели също, че „ чака “ Конгресът на Съединени американски щати „ да откри метод да реализира единодушие за продължителна подкрепа на Украйна “. Допълнителната помощ за Киев сега е спряна в следената от републиканците Камара на представителите на Съединени американски щати.

Почти тъкмо две години след съветската инвазия в Украйна, норвежката разследваща работа неотдавна съобщи, че счита, че Москва печели преимущество във войната. В удар против Киев Русия заяви този уикенд, че е поела надзор над град Авдиевка след изтеглянето на украинските войски.

„ Ситуацията на бойното поле е сложна и видяхме някои съветски напредъци “, призна Столтенберг, говорейки в коридорите на Мюнхенската конференция по сигурността (MS...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР