В интервю за "Евранет+" евродепутатът Ева МайделЕва Майдел е български

...
В интервю за "Евранет+" евродепутатът Ева МайделЕва Майдел е български
Коментари Харесай

Ева Майдел: С избора на Байдън очакванията са за рестартиране на взаимоотношенията ЕС-САЩ

В изявление за "Евранет+ " евродепутатът Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по разяснява по какъв начин избирането на Джо Байдън за президент ще се отрази на взаимоотношенията сред Съединени американски щати и Европа. Според нея се обрисуват нови благоприятни условия сред Америка и Стария континент.

Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по означи, че сферите, в които Европейски Съюз и България в частност могат да завоюват от смяната в Белия дом, са търговия, климат и енергетика, сигурност и в връзките с Китай.

Изключително окуражаващо, съгласно Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по, е обещанието на Байдън да върне Съединени американски щати в Парижкото съглашение за климата и даже да заложи същата цел за страната си като нашата в Европейски Съюз – до 2050 година да стане климатично неутрална във връзка с въглеродните излъчвания.

Това, съгласно българската евродепутатка, ще подкрепи нововъведенията в нови и чисти технологии, ще ги направи по-евтини и ще убеди и други страни да преминат към по-чиста сила и стопанска система.

"Европа ще може да чака повече изясненост, по-голяма предвидимост, тъй че Европейски Съюз също ще би трябвало да постави старания да възвърне връзките такива, каквито бяха преди Тръмп ", добави Майдел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР