В интервю за БНТ депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов горчиво

...
В интервю за БНТ депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов горчиво
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: В България остава това, което не става за чеп за зеле


В изявление за Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов горчиво означи, че България изнася капацитета си в чужбина, а остава това, което „ не става за клин за зеле “, заяви bnt.bg

Той показа, че не съжалява, че не е министър на културата и в настоящето държавно управление. Допълни, че е бил министър задоволително дълго време, а е и настъпил интервал на демотивация, поради " така наречен интелектуалци и платени протестъри ", които са подлагали на критика културните му планове като Ларгото и „ Квадрат 500 “ в София. Сега същите хора са във властта на управителен позиции, съобщи депутатът.

" Обичам свободията, а не свободата. Искам да се върна към амплоато си на създател. В България никой не е привикнал да се отхвърля. Благодаря на премиера Борисов, тъй като бях до последно в кандидатурата, само че нуждая се от отмора. Непрекъснато имаше дежурни, които ме упрекваха в обири и измами ", сподели депутатът.

Рашидов се похвали с идните си изложения, като най-скорошната ще е във връзка рождения му ден на 14 декември, където ще се изложат западноевропейски картини в живопис, както и реставрирани картини. Специално място ще откри и платно на Рембранд. Той добави, че му следва галерия с персонални произведения по време на европредседателството, както и изложения в Люксембург и Третяковската изложба в Москва.

Рашидов осъди държанието на опозицията в настоящия парламент, само че означи, че в случай че тя продължи да се държи по този начин „ детско “, най-вероятно партия ГЕРБ ще ръководи и след идващите избори. Той означи, че публичното говорене е нехигиенично, от което е потърпевш и персонално той.

Рашидов показа, че синът му не живее в България, тъй като дъщерите му са били унизени в учебно заведение поради медийния облик, който е бил построен на Вежди Рашидов. " Сериозни култури и страни са починали, тъй че да не си вършим илюзии, че дребна страна като България ще издържи ", означи той./ segabg.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР