В интервю за 24 часа“ Волен Сидеров направи признание за

...
В интервю за 24 часа“ Волен Сидеров направи признание за
Коментари Харесай

Това Се Пазеше В Строга Тайна, Но Сега Изплува Всичко За Волен Сидеров И Слави! Дръжте Се, Шоуменът Е

В изявление за „ 24 часа “ Волен Сидеров направи самопризнание за Слави Трифонов. Политикът съобщи, че не се опасява от шоумена. Той напомни, че го познава от дълго време и съобщи, че Слави би трябвало да му е признателен за това, което е правил за него в предишното.

Депутатът напомни, че когато шоуменът е бил свален от ефира на Канал 1, той е изразил поддръжката си към него в публикациите си в „ Монитор “. По това време националистът работеше като заместник-главен редактор на изданието.

Той добави, че откакто Слави Трифонов е придобил известност, е повел акция против него. Атакистът напомни, че даже е водил каузи против шоумена за клеветите по негов адрес, които произнася в ефир.

Политикът прикани Дългия откакто има предпочитание да влезе в политиката, тъй като следователно това би било най-мъжката постъпка от негова страна.

Волен Сидеров акцентира, че във връзка с политиката, Слави Трифонов има преимущество пред него. Все отново той има естрада за изява. Депутатът напомни, че в случай че той желае естрада в ефир, би трябвало авансово да си заплати.

Сидеров показа, че познава Дългия от студентските му години през 1989 година. По това време двамата даже са били в една компания. Политикът разкри, чепо това време всички от Ку-ку бенд и Слави имали интерес към негова другарка от Музикална академия.

Шоуменът бил в тяхната компания и постоянно разказвал вицове, на които никой не се смее.

Волен Сидеров съобщи, че от това време учиндолецът е имал проблеми с девойките и те в никакъв случай не са го харесвали. Политикът съобщи, че мъжете, които имат проблеми в общуването си с нежния пол, стават властолюбиви. Те се стремят към властта, тъй като това е метод за тях да избият комплексите си, написа „ 24 часа “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР