В интервю за 24 часа Елена Гунчева заяви, че ще

...
В интервю за 24 часа Елена Гунчева заяви, че ще
Коментари Харесай

Гунчева за Костадинов: Помисли се за кумир, нещо като Борисов

В изявление за " 24 часа " Елена Гунчева съобщи, че ще изпрати оставката си като депутат по пощальон още през днешния ден.

" Организирала съм нотариус, ще отида да я подпиша и ще изпратя оставката още през днешния ден в Народното събрание по пощальон. Принципна съм, за разлика от него (бел.ред. Костадин Костадинов). Бях оповестила, че на 30-и ще я подам, само че като видях реакциите, взех решение да побързам. Говорих с администрацията в Народното събрание. Проблемът е, че би трябвало да ми се пресечен болничните и те не знаят тъкмо каква да бъде процедурата. Но съм безапелационна. Пращам оставката през днешния ден и като я получат при започване на другата седмица, да я преглеждат ", добавя тя. 

Гунчева дава отговор и на подозренията на Костадинов, че неслучайно е отсъствала при гласуването на вота срещу кабинета. " От 31 май ме няма. И Костадинов го знае доста добре, тъй като и преди този момент куцах и се влачих. Най-накрая се наложи да се церя. Дори не ме попитаха какво ми е. Никой не ми се обади. Трябваше сама да се свалям по стълбите в Народното събрание, когато отидох да гласоподавам оставката на Никола Минчев. Най-накрая една жена от ГЕРБ, на която не й зная името, ми оказа помощ да сляза по стълбите. Сега даже не мога да пътувам. Но извинявайте, да гласоподавам и с Делян Пеевски ", показва тя. 

Гунчева е разочарована от присъединяване си в политиката. " Очаквах Костадинов да прояви повече разсъдък. В началото почти слушаше хората, показваше почитание. Но като влезе в Народното събрание задълбочи проблемите. Помисли се за идол. Нещо като Борисов ", разяснява тя. 

Гунчева прибавя, че за 6-месечния си престой в Народното събрание е понесла огромни вреди и в персонален, и в професионален проект. " Аз съм юрист и чувствам по какъв начин клиенти започнаха да се отдръпват. Постоянните пътувания до София ме откъсват от моята специалност. Най-вероятно не е за мен тази работа. Усетих го, когато видях какво става в Народното събрание. Винаги е имало парламенти, които не са били читави, само че този удари дъното ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР