В интервю в САЩ, което херцогът на Съсекс направи за

...
В интервю в САЩ, което херцогът на Съсекс направи за
Коментари Харесай

Принц Хари: нашето завръщане в кралското семейство е немислимо - Култура

В изявление в Съединени американски щати, което херцогът на Съсекс направи за книгата си, той уточни с пръст Камила, само че сподели, че тя не е " зла мащеха "
От Каролин Дейвис и Джоана Уолтърс, Ню Йорк

Принц Хари разказа по какъв начин " в никакъв случай не може да излезе " от кралското семейство, само че не има вяра, че в миналото ще бъде допустимо той и херцогинята на Съсекс да се върнат във Англия като настоящи кралски особи.

В последното си телевизионно изявление, в което популяризира автобиографията си " Spare ", херцогът на Съсекс продължава да сочи с пръст Камила, кралицатa в сянка, поради изказванията, че е бил " рискуван на нейния персонален пиар олтар ".

Запитан в предаването дали двойката може да се върне в кралското лоно, той декларира, че не счита, че " това в миналото ще бъде допустимо ".

" Дори да има съглашение или договореност сред мен и фамилията ми, онази трета страна съществува, а тя ще направи всичко допустимо, с цел да се увери, че това няма да се случи ", сподели той на водещия Майкъл Страхан, намеквайки, че има поради медиите и конкурентните кралски пресслужби. " Не просто ни стопира да се върнем, а го прави невероятно. "

Той съобщи, че има вяра, че починалата му майка би била съкрушена от разрива, който се е получил сред него и брат му Уилям, принца на Уелс. " Мисля, че щеше да е доста тъжна... Мисля, че сърцето ѝ щеше да бъде разрушено. "

Той упорства, че починалата му баба, кралица Елизабет, не се е разстроила от желанието му да се отдръпна като настоящ кралски чиновник. " Тя знаеше какво се случва. Знаеше какъв брой е мъчно. Не знам дали е била в положение да го промени ", сподели той.

Той прибавя: " Тя в никакъв случай не ми е казвала, че е гневна. Мисля, че беше тъжна, че се е стигнало до такава степен. "

За кралското семейство Хари споделя: " Не мога да се измъкна в никакъв случай и съм извънредно наясно с ситуацията си. Невероятно признателен съм за живота, който съм имал и не преставам да пребивавам. Няма вид, в който в миналото ще мога да се измъкна от това. "

В няколко изявленията Хари нападна опитите на Камила да " оправдава " имиджа си, откакто е изкарана като " третия човек " в брака на родителите му. Но в последното изявление той споделя на Страхан, че ѝ съчувства, че тя не е " зла мащеха ".

Страхан чете фрагмент от книгата на Хари, в която той подлага на критика Камила. " По някакъв комичен метод даже желаех Камила да бъде щастлива. Може би щеше да е по-малко рискова, в случай че беше щастлива ".

В различен фрагмент се споделя: " Камила е била в положение да се изправи пред света. Изпитвам комплицирани усеща, свързани с това, че се снабдих с доведена майка, за която неотдавна си помислих, че ме е пожертвала на персоналния си пиар олтар ".

Запитан какво е " направила " Камила в този миг, Хари дава отговор: " Изпитвам голямо състрадание към нея, знаете ли. Като трети човек в брака на родителите ми, тя трябваше да оправдава репутацията и имиджа си.

Каквито и диалози да са се водили, каквито и покупко-продажби да са били подписани в самото начало, тя е била уверена, че това е най-хубавият метод, по който би трябвало да се направи. "

Той съобщи, че двамата не са разговаряли от " дълго време ", само че са били " изцяло другарски настроени " един към различен, когато са се срещали. " Тя е моята мащеха ", сподели той. " Не виждам на нея като на зла мащеха. Виждам човек, който се е оженил за тази институция и е направил всичко допустимо, с цел да усъвършенства личната си известност и личния си имидж, поради самата нея. "

В предходно свое изявление пред Андерсън Купър от CNN Хари беше споделил, че желанието на Камила да открива връзки с английската преса я прави " рискова " и поради това ще има " тела, останали на улицата ".

Той съобщи пред ABC, че е " замаян ", че общественото финансиране на защитата за него и фамилията му е било оттеглено, откакто е напуснал Англия.

В изявлението си за ITV в неделя Хари отхвърли двамата с Меган да са нарекли неназован член на кралското семейство расист, откакто той е задал въпроса какъв цвят на кожата може да има синът им Арчи. Той съобщи, че това е било " неумишлено предрешение ", само че не и расизъм.

Хари споделя още: Интервюто ми притегли междинна телевизионна публика от 4,1 милиона фенове, до момента в който Happy Valley, което стартира по същото време, имаше междинна публика от 5,3 милиона. Според данните от съответния ден повече фенове са гледали " Щастливата котловина " по BBC One, в сравнение с изявлението по ITV.

Относно расизма той съобщи пред ABC, че кралското семейство би трябвало да се модернизира, като се отърве от " несъзнателните предубеждения ", които могат да " преминат в расизъм ".

В настрана изявление за CBS в неделя Хари беше запитан, поради рецензиите им към кралското семейство, за какво не се откажат от купите си херцог и херцогиня на Съсекс. Той отговори: " Каква разлика би имало? "

*Статията е в превод от в. Гардиън

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР