В интервю, излъчено от CBS в неделя, президентът на САЩ

...
В интервю, излъчено от CBS в неделя, президентът на САЩ
Коментари Харесай

Байдън обяви: Пандемията от COVID-19 в САЩ приключи

В изявление, излъчено от CBS в неделя, президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че пандемията от COVID-19 в Съединени американски щати е завършила.

След като рестриктивните мерки в страната значително са отстранени, а пътуванията са се възстановили до равнищата отпреди пандемията, мненията отразяват актуалното положение на огромна част от американското общество.

„ Пандемията завърши. Все още имаме проблем с ковид и работата против разпространяването му продължава. Ако забелязвате, никой не носи маски. Всички наподобяват в много добра форма. И по тази причина мисля, че обстановката се трансформира “, сподели Байдън.

Забележките на президента обаче идват единствено няколко седмици, откакто администрацията му изиска от Конгреса милиарди долари финансиране, с цел да поддържа стратегиите си за тестване и имунизиране през евентуалната есенна грипна вълна.

Американският президент е в Лондон, където през днешния ден ще участва на погребението на британската кралица Елизабет Втора.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР