В интернет циркулира рецепта за тоник, който прочиства организма и

...
В интернет циркулира рецепта за тоник, който прочиства организма и
Коментари Харесай

Най-силният антибиотик, който ще ликвидира всички инфекции в тялото ви

В интернет циркулира рецепта за тоник, който прочиства организма и работи като мощен натурален антибиотик, който убива всички нежелани бактерии, вируси и гъбички в организма. Всички, които са го пробвали удостоверяват неговото мощно деяние.

Всъщност става дума за супер композиция от висококачествени и пресни съставки, която подтиква циркулацията и пречиства кръвта.

Необходими съставки:
2 супени лъжици куркума
700 мл от органични ябълков оцет.
¼ чаши ситно нарязани чесън
¼ ситно нарязани лук
2 люти чушки
¼ чаша настърган джинджифил
2 супени лъжици настърган хрян

И това е забавно - Пчелният прашец – суперхрана и натурален антибиотик - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Всички съставки с изключение на ябълковия оцет би трябвало да смесите в съд. След това сместа би трябвало да се трансферира в стъклен буркан и да добавите ябълковия оцет. Най-добре е със сместа да заредите две трети от съда, тъй че да долеете ябълковия оцет до самия връх, а по-късно да се затвори и да се разклати добре.

Съдът би трябвало да се съхранява на хладно и изсъхнало място две седмици, само че и да се разклаща по няколко пъти дневно. След като минат 14 дни процедете сместа през цедилка, покрита с марля и натиснете добре, с цел да излезе цялата течност. Лечебната примес би трябвало да съхранявате в хладилника.

Трябва да бъдете деликатни, тъй като има мощен усет! Но по никакъв начин не би трябвало да разреждайте тъй като ще намалите действието. Трябва да пиете по една чаена лъжичка дневно, с цел да подобрите имунна система.

Дозата би трябвало да увеличавате до момента в който не достигнете до една дребна чашка.

Ако имате съществени проблеми, се предлага да пиете по една чаена лъжичка пет до шест пъти на ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР