В интернет се въртеше една шега, че през 2015-та година

...
В интернет се въртеше една шега, че през 2015-та година
Коментари Харесай

Какво очаква всяка зодия до края на 2020 година?

В интернет се въртеше една смешка, че през 2015-та година всеки, който е дал отговор на въпроса " Какво очаквате да ви се случи след пет години? " е дал неверен отговор и изобщо не е очаквал какво ще ни стовари на главата 2020-та. Първите осем месеца от тази година се изнизаха бързо и трансформираха всекидневието на хората по света по много непредвиден метод. Голяма част от хората гледат с вяра в оставащите месеци до идването на 2021-ва, с мисълта, че ще имаме малко успокоение и непоклатимост (най-сетне!). Естествено, никой не може да гледа в бъдещето, само че дано забележим какво чака другите  до края на годината, съгласно астрологичните прогнози: 
Овен
През септември парите летят към вас и времената са прелестни за всевъзможен тип обучение, а необвързаните имат прелестни евентуални моменти да се влюбят. През октомври би трябвало да извършите всичко допустимо да намалите напрежението, поради здравето ви, избягвайте рискови и нестабилни финансови вложения. През ноември здравето ви е чудесно и имате ужасно доста сила, използвайте спорт да я изразходвате, в противоположен случай силата ви ще избива в разногласия в любовта. През декември се подгответе за извънредно безреден месец – връзките ще нуждаят от взимане на решение, работата ви ще има потребност от доста внимание, а здравето ви ще е нагоре-надолу, подгответе се добре и организирайте живота си, тъй че да посрещнете 2021 горди със себе си!
Телец
През септември парите ще се харчат деликатно и рационално, много ще се вложат в дома за ремонт или реновации, обвързаните Телци ще вършат значими решения да се овържат още повече или да се разделят с половинката си. През октомври финансите ще се забавят, само че всичко е наред, академично закъснение за всички учещи. През ноември работата ви изисква неизменност и труд и това ще донесе дребни разногласия в персоналния живот. През декември кариерата и любовта ви ще прогресират сполучливо и ще претърпят дълготрайни промени и за идната година.
Близнаци
През септември ще има финансово и просветително развиване, а обвързаните ще се почувстват още по-романтични с изненада или малко пътешестване из страната. През октомври в кариерата няма да има промени, само че очаквайте приятни изненади, до момента в който социализирате. През ноември уменията ви за образуване ще са ви повече от нужни, а развиването ви ще бъде подкрепяне от другари и познати. През декември необвързаните ще имат доста благоприятни условия, а финансите и кариерата ви ще се стабилизира.
Рак
През септември би трябвало да се внимава със здравето, може да се чакат финансови изненади  - покачвания, бонуси, нова работа, спомагателни приходи. През октомври фамилният живот ще е изпълнен с благополучие, а месецът е удобен за финансови вложения. През ноември сантименталният живот ще е изпълнен с недоразумения, ще има напредък на работа, макар че и там има спорове. През декември е допустимо да има промени за положително в работата ви, а в персоналният ви живот ще има доста промени.
Лъв
През септември фамилната атмосфера ще е по-бурна и би трябвало и внимание в кариерата. През октомври общественият живот ще запълва цялото ви време, до момента в който кариера и романтика ще се забавят леко. През ноември финансите ще са отлични и нещата ще се случват бързо, преглеждайте по два пъти всевъзможен тип документи, крайни периоди и контракти. През декември кариерата е сполучлива, а финансите ще претърпят доста разнообразни тактики, в любовта всичко ще е наред, в случай че изразявате възприятията си намерено.
Дева
През септември кариерата ще е подпомагана от сътрудници и другари, а любовта ще е буйна, само че разсейвана от други неща. През октомври ще би трябвало да разрешавате проблеми, не позволявайте на забавени финанси да провалят настроението и персоналният живот. През ноември ще ви изненадат в работата ви, използвайте нервността и експанзията за спомагателни занимания и занимания. През декември в кариерата и финансите ще има усложнения, само че любовта ще ви поддържа, с цел да се справите.
Везни
През септември здравето е фантастично с хубава храна и интензивност, а общественият живот ще изпълва живота. През октомври здравето ви ще е фантастично, а безработните ще имат доста благоприятни условия. През ноември парите ви зависят напълно от труда и чара ви, удобен месец за учащите. През декември е нужна да намерите баланс сред работа и персонален живот, с цел да няма усложнение в нито едното.
Скорпион
През септември работната атмосфера ще е приятна, може да се поразгледа къде да се влагат пари. През октомври кариерата и финансите ще пострадат много, подгответе се стратегически за решения. През ноември би трябвало да запазите салдото на работа, с цел да е сполучливо, а финансите ще са непредвидими. През декември кариерата и финансите прогресират сполучливо, макар безреден персонален и обществен живот.
Стрелец
През септември непрекъснатата работа носи приходи и непоклатимост, само че носи стрес и би трябвало да се укрепи тялото и мозъка. През октомври персоналният живот ще е прелестен, необвързаните ще имат доста благоприятни условия да се срещнат с забавни хора. През ноември силата ви е мощна и ще имате триумф в правенето на пари по разнообразни спомагателни способи. През декември е належащо внимание към здраве и кариера, само че ще бъдете упорити да подобрите външния си тип.
Козирог
През септември упоритостта и самостоятелните цели може да разклатят хармонията в любовта, тъй като сте недоволни от кариерата си. През октомври финансите ще развиват, само че ще ви е нужна отмора от работа, както и приятна сантиментална изненада или малко пътешестване с обичани хора да ви заредят. През ноември персоналният живот ще прогресира, до момента в който кариерата се забавя, належащо ви е още време да намерите баланс сред двете. През декември вниманието ви ще бъде върху кариера и финанси, което ще затрудни персонален и обществен живот – помолете околните за самообладание и поддръжка.
 Седмичен хороскоп за 6-12 юли Седмичен хороскоп за 6-12 юли
Овен През тази седмица ще сте на седмото небе от благополучие. В персоналния ви живота ще се сбъдват предпочитание след предпочитание. Сега е моментът да гра...
Водолей
През септември положителното ви въодушевление ще ви помогне с работата, персоналния живот и всевъзможни недоразумения. През октомври внимавайте с клюките на работното място - ще ви навредят, по-възрастни от вас ще ви поддържат за концепциите ви. През ноември кариерата ви ще бъде в разцвета си, само че вие ще имате потребност от отмора, сън, спа и детокс. През декември всичко е огряно със светли и шанс, прелестен миг да благодарите за всичко, което имате.
Риби
През септември кариерата ще бъде подпомагана от семейство и другари, само че ще би трябвало да се внимава с финансите. През октомври фокусът върху кариерата ви ще се отплати удобно, само че ще пострада сантименталния ви живот, тъй като ще ви е мъчно да балансирате работа и обич. През ноември кариерата и финансите ще се развиват сполучливо, а учащите ще получат избистряне на обстановката. През декември кариерата прогресира, макар заобикалящата среда, здравето ще е положително, макар напрежението.
Заглавна фотография: Pixabay

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР