В интернет се разпространи видео с практически холивудски опит на

...
В интернет се разпространи видео с практически холивудски опит на
Коментари Харесай

Уникално ВИДЕО как пиян бяга от полицаи в стил Холивуд

В интернет се популяризира видео с на практика " холивудски " опит на човек в Краснодар, с цел да избяга от полицията, скачайки от покриви, предава ren.tv.
Както оповестява порталът „ Канал 24” случаят е станал на 11 ноемврио. По думите на представителя на Министерството на вътрешните работи на Русия в сектора в Краснодар – Артем Коноваленко, при органите на реда е постъпило известие, че в университета към министерството се намира несъответстващ мъж, дошъл на кола – модел лада „ Калина”. Той основал изключителна обстановка по пътя, заплашвайки живота на близките и по-късно почнал да тормози минувачите.

" Когато дежурният чиновник на контролно-пропускателния пункт го помоли да показа документи, индивидът стартира да бяга. Той се качи на покрива на постройката и по-късно скочи в кофата за отпадък ", сподели Артем Коноваленко.

29-годишният мъж, за който било очевидно, че е използвал алкохол, се противопоставил на ареста. На фрагментите може да се види, по какъв начин той се втурва през покрива и някой вика: " Паша, стой ", само че той скача от покрива върху кофите за отпадък, а по-късно към този момент е на тротоара и се пробва да избяга по-андалеч. Пазителите на реда обаче го обркъжават като въстаник.

" Хванете го, момчета ", се чува зов.

Дебошир беше арестуван от смели кадети и академични офицери.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР