В интернет се появиха първите снимки на комбито Lada Vesta

...
В интернет се появиха първите снимки на комбито Lada Vesta
Коментари Харесай

Най-скъпата Lada в историята на марката тръгва от есента

В интернет се появиха първите фотоси на комбито Lada Vesta Cross SW в най-луксозната и скъпа версия Exclusive.

Всъдеходът вид Exclusive има специфичен блестящо наследник цвят на купето, който няма да се предлага за другите Vesta вид " седан ". Освен това първокласната версия на модела има облечен с кожа волан и емблема " Exclusive " в салона на автомобила, написа autonews.ru.

 Снимка 304969
Източник:

Колата е снабдена с 1,8-литров бензинов мотор, работещ в система с петстепенна механична скоростна кутия. На четиривратата версия на Lada Vesta този мотор се съчетава единствено с роботизирана трансмисия.

 Lada Vesta комби излиза на пазара
Lada Vesta комби излиза на пазара

Ще има и всъдеходна версия

Комбито всъдеход Lada Vesta Cross SW бе показано в края на юни. Основните черти на новия модел са наследени от концептуалния автомобил Cross Concept, показан на ревю през 2015 година.

Габаритната дължина на Vesta Cross SW е 4424 мм, а ширината - 1785 милиметра. Колесната база е 2635 милиметра, а пътният луфт е повишен до 203 милиметра.

Президентът на АвтоВАЗ Никола Мор съобщи, че продажбите на Lada Vesta Cross SW ще започват през есента на тази година. Новият модел ще се създава в предприятието на компанията " Лада Ижевск ".

Цените на всъдехода към този момент не са оповестени, само че се чака моделът да стане най-скъпият автомобил в историята на марката и нейния производител АвтоВАЗ.

 Снимка 304968
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР