В интернет се появи видеозапис как катастрофира свръхмодерния изтребител на

...
В интернет се появи видеозапис как катастрофира свръхмодерния изтребител на
Коментари Харесай

Появи се секретно видео от разбиването на британския F-35 в Средиземно море

В интернет се появи видеозапис по какъв начин катастрофира свръхмодерния изтребител на авиацията на Англия. Преди две седмици един от бойните самолети F-35 на кралската авиация се разруши в Средиземно море, а водачът катапултира.

 Британски изтребител F-35 се разруши в Средиземно море, водачът катапултира (видео) Виж още

На видеозаписа се вижда, че самолетът не набира скорост при политане и постепенно пада в морето. Това се случва от ръба на рампата на самолетоносача " Кралица Елизабет ".

От английското министерство на защитата споделиха, че са видели записа, само че още тече инспекция какво е провокирало злополуката.

Самолетът, който коства към 120 милиона $, беше погубен. Военните започнаха и инспекция по какъв начин секретно видео като това се е появило в интернет.

Изтребителят се разруши на 17 ноември при рутинна интервенция над интернационалните води, а водачът бе върнат наред на кораба. Осем английски самолета F35 са били на самолетоносача, дружно с 10 американски самолета F35. Те са B вид на реактивния аероплан на Lockheed Martin, който може да излетява на малко разстояние и да каца на носача.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР