В интернет се появи историята на възрастна жена от САЩ,

...
В интернет се появи историята на възрастна жена от САЩ,
Коментари Харесай

Екип на спецчастите разби къщата на 78-годишна баба заради iPhone. Сега тя е доларов милионер

В интернет се появи историята на стара жена от Съединени американски щати, която е получила 4 млн. $ поради непрофесионализма на полицията. Подробностите са събрани в изданието iMore.

Според тази информация служителите на реда са се занимавали със залавянето на рисков нарушител, който откраднал камион с оръжие. Те са го наблюдавали посредством мрежата „ “ в iPhone. В един миг сигналът спрял пред дома на стара дама от Денвър и екип от млади чиновници на SWAT, дружно с екипа K9 с полицейски кучета, й наредили по високоговорителя да излезе на прага с вдигнати ръце.

Бабата излязла по халат. Веднага по-късно спецотрядът нахлул в къщата, развалил мебелите и посудата. И даже пробил тавана, с цел да стигне по-бързо до покрива. Когато се наложило да се направи оглед на гаража, дамата посочила на служителите на реда по какъв начин да отворят портата. Но момчетата очевидно са решили да не бъдат дребнави и я съборили с таран. Неочаквано камионът с оръжието не бил там, както и айфонът.

Старицата осъди полицията и в хода на делото се разбра, че в радиуса на сигнала на „ Локатор “ попадат най-малко още 5 къщи, с изключение на разрушената от спецчастите. Но никой по този начин и не изясни за какво са проникнали там. Жената завоюва делото и ще получи обезщетение в размер на 4 млн. $.

Ситуацията е съвсем банална, само че в мненията под публикацията се появиха голям брой мнения с въпроса, какво в този случай би се случило в някоя друга страна?

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР