В интернет пространството стартира подписка, с която граждани ще настояват

...
В интернет пространството стартира подписка, с която граждани ще настояват
Коментари Харесай

Започна подписка срещу пловдивчанката, която тормози инфлуенсърката Ясмин Кирилова

В интернет пространството започва подписка, с която жители ще упорстват дамата, за която се твърди, че не стопира да тормози инфлуенсърката Ясмин Кирилова, да бъде настанена в психиатрично заведение, написа.
Прочетете още
В описанието към подписката се загатва, че по отношение на лицето Гергана Руменова Неделчева има формирано досъдебно произвеждане за голям брой осъществени закононарушения в обществените мрежи по чл.144 от Наказателен кодекс. Твърди се, че същата е диагностицирана с решение на ТЕЛК с диагноза " Шизофрения - маниен вид ". Посочва се още, че по отношение на нея има импортирано искане по реда на Закона за здравето, като същото се преглежда от Районния съд в Пловдив. 

" Въпреки формираните производства, към сегашния миг същата не стопира да прави закононарушение ", показва създателят на петицията.

Авторът на петицията споделя, че мотивът за стартирането й, е " неналичието на адекватност от страна на страната ".

" Това лице е рисково за себе си и близките! Това не е наше съмнение, а действително потвърден факт с експертиза в досъдебното произвеждане пред ГДБОП. Въпреки констатацията на докторите от 09.2023 година това лице е на независимост и не стопира да прави закононарушения! ", се показва още в описанието към петицията.

Инфлуенсърката Ясмин Кирилова твърди, че в продължение на две години получава закани от въпросната жена. В обществените мрежи тя се показва с името Noor Fatih и е от Пловдив, а съгласно майка й - тя е добре, няма психологични проблеми и най-вероятно е била предизвикана. 

" В името на Господ, в името на Аллах, желая детето ти да почине, желая на Артур сърчицето, дребното сърчице, което чуваш да бие, да спре. И това да се случи пред твоите благи очички, Ясминче ", гласи една от заканите, отправени към Ясмин.

По думите на Ясмин дамата, която я подлага на онлайн тормоз, си прави подправени сметки в TikTok и споделя, че детето й е умряло. Твърди се даже, че тя е направила некролог на детето на инфлуенсърката.

Ясмин е безапелационна, че може да потвърди това, което твърди. Тя е била в ГДБОП и е предоставила пояснения за протичащото се. " Предоставих флашка със звукозаписи, с екранни фотоси и чатове. Разследващите служители на реда персонално видяха известието в моя телефон: „ Ще ви намеря, ще бъде убито детето ти. Ще те убия ”, споделя Ясмин в свое изявление.

Припомняме, че на 10-и март се състоя митинг в отбрана на жертвите от психологично заболели хора. Протестът се организира пред Районния съд в града под тепетата. Тормозената инфлуенсърка също е участвала на митинга.

Към този миг над 4000 души са се подписали в  . Най-много са подписите от София - 1003, Пловдив е на второ място - с 428 подписа, а Варна - на трето.

Продължаваме да следим развитието на проблема.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР