В интернет пространството една певица, която се изживява като инфлуенсър,

...
В интернет пространството една певица, която се изживява като инфлуенсър,
Коментари Харесай

Петър Петров: Необходимо е да се борим срещу това, което разрушава устоите на българското общество

В интернет пространството една певица, която се изживява като инфлуенсър, популяризира видео, в което подтиква почитателите ѝ да употребяват „ сякаш “ безвредна напитка, която се приема през носа, чрез лъскава тръбичка.

„ Бях покъртен от това, което видях, тъй като ние от „ Възраждане “ сме се борили и продължаваме да се борим против основаването на взаимозависимост в популацията от всевъзможни субстанции, които се продават на пазара, легално или не. Недопустимо е човек, който младежите следват или т.нар инфлуенсър да популяризира против пари, нещо, което прилича използването на наркотични субстанции и то в лек автомобил, създавайки по този метод заблуда, че това нещо е безвредно. Това е потресаваща демонстрация на пропагандиране на безнравственост в българското общество. “, сподели Петър Петров във видео послание в обществената мрежа Facebook..

Той напомни, че политическата организация, от която е част се бори интензивно за здравето и мозъците на подрастващите и ще предприеме и дейни дейности, като изиска и информация от всички институции, по отношение на подхванатите ограничения за ограничението на сходни проблеми.

Припомняме, че " Възраждане " преди месеци предприе дейна битка против хазартната взаимозависимост, като в резултат на нейните дейности и повдигането на необятна полемика в обществото и останалите партии бяха принудени да подхващат ограничения. В резултат от дейните дейности на " Възраждане " бяха предизвикани промени в закона и беше спряна рекламата на хазарт в българските медии. Вече българските деца не чуват реклама на хазарт по радиото и малкия екран. Ще предприемем нужните дейности, с цел да повдигнем необятна социална полемика и за несъответствуващото наличие за деца в интернет пространството и опциите за неговото ограничение. Предприехме дейности и против войната по пътищата, част от която е провокирана точно от пияни и дрогирани водачи. В тази връзка бяха подхванати и законодателните промени в Наказателния кодекс.

Само преди по-малко от месец успяхме да предизвикаме промени в Закона за предучилищно и учебното обучение, посредством които забранихме пропагандата на нетрадиционна полова ориентировка в българските учебни заведения и детски градини и ще продължим да подхващаме всички нужни дейности, с цел да предпазим децата ни от нездравословно въздействие.

„ Много хора ни назовават крайни, доста хора ни назовават радикални, само че какво можем да създадем, когато посредством сходни неконтролируеми реклами, които се популяризират безусловно свободно и биват гледани от деца и от подрастващи се прави едно влияние, че видите ли, това да шмъркате нещо е безусловно безвредно не води до нищо неприятно. Какъв образец се дава на подрастващото потомство. “, сподели още Петър Петров.

Той е сигурен, че в случай че не бъдат взети незабавни законодателни ограничения, сходни отвратителни реклами и въздействия върху българското общество ще зачестят и те ще го покварят, което е извънредно притеснително, съгласно него.

„ Ние ще се опитаме да противодействаме на това нещо в незабавен порядък, защото аз персонално постоянно съм бил на мнение, че би трябвало да се борим против това, което унищожава устоите на българското общество. Разбира се, по никакъв метод не може да позволим хора, които са подсъдими за закононарушения, свързани с използването на наркотични субстанции, свободно да популяризират такива субстанции по обществените мрежи, изобщо на свободния пазар. Защо? Защото използването на наркотичните субстанции, даже и на субстанции, които единствено имитират такива е извънредно рискова. Знаете доста добре, че това оказва отрицателно въздействие върху човешкия организъм, върху развиването на подрастващите, а да не приказваме и за шофиращите моторни транспортни средства. Преди две или три седмици видях умрял човек на автомагистралата. Това е нещо, което не се не помни. Това е нещо, което те кара да правиш всичко допустимо, че да не се позволяват сходни прояви.

 

И считам, че по никакъв метод рекламата на сходни артикули, които ни се изяснява какъв брой са безвредни, няма да спомогне да се оправим нито с войната по пътищата, нито със зависимостите към разнообразни субстанции. Именно поради това, ние би трябвало да бъдем нетърпими, колкото и да получаваме рецензия. Считаме, че това е нещото, което е значимо, с цел да успеем да оцелеем и да се запазим като нация. “, сподели в умозаключение Петър Петров депутат от " Възраждане ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР