В интернет пропълзяват всякакви новини, но хартията, след като мине

...
В интернет пропълзяват всякакви новини, но хартията, след като мине
Коментари Харесай

Кандидатът за дял от медиите на Пеевски: Хартията легитимира новината

В интернет пропълзяват всевъзможни вести, само че хартията, откакто мине през печатницата, легитимира новината, сподели през днешния ден в предаването 120 минути по Би Ти Ви изпълнителният шеф на " Ню Бояна филм " Ярив Лърнър. През април беше обявено, че " Ню Имидж България " желае да купи 50% от капитала на " Телеграф Медиа " ЕООД. Това сдружение е издател на вестниците " Телеграф ", " Монитор ", " Политика " и " Меридиан мач ", и акционер в районната медия " Издателска къща Борба " АД и през компанията " Интръст " е благосъстоятелност на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Лърнър добави, че въпреки хартиените носители на вести да минават пред сложен интервал за тях ще има търсене. " Хората са привикнали да усещат вестника, тъй като като пипнеш вестника, наподобява по-достоверно ", добави филмовият продуцент.

Попитан дали е обезпокоен от обстоятелството, че част от изданията, които купува, са натоварени с негативи през годините и са служили като средство за саморазправи с политически и стопански съперници, Лърнър той разгласи: " Не бих се занимавал с нещо, което е негативно или покварено. Затова ви споделям, че вършим предпроектно изследване. Няма да бъде финализирана скоро договорката. Имаме доста работа още ".

Той добави, че е за свободния щемпел и никога не може да допусне " сходно нещо да се случва " с купуваните от него медии.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР