В интернет популярност набира видео, на което е показано как

...
В интернет популярност набира видео, на което е показано как
Коментари Харесай

Уникално! Китаец щракна със запалка и полетя в небето

В интернет известност набира видео, на което е показано по какъв начин ученолюбив юноша от Китай излетява с помощта на своята неутолима жадност към опознаването на света и най-обикновена запалка, написа Езорейтер. Китаецът по неразбираема за мнозина здравомислещи хора причина пъха в похлупак на канализацията запалената запалка, след което избухва гърмеж на събралия се там газ, от което капакът, на който е застанал експериментатора, внезапно излетява нагоре, а самият младеж се насочва в полет в незнайното.

Защо в незнайното? Работата е там, че клипът на процедура завършва с началото на полета, тъй като самият експериментатор изчезва от кадър и какво става с него по-нататък – не е известно.

В загадка остава и мястото, на което е изработен опитът.

Всъщност, дадената шокираща информация, както я назовават публицистите, е много присъща за Китай. Не инцидентно европейците, сблъскващи се с китайците в качеството им на евтина работна ръка, безусловно се хващат за главата от тази „ ученолюбивост “ на китайския народ, поради която в заводите в Поднебесната процентът на трудови злополуки е много висок, макар инструктажа за сигурност и възбраните.

ВИДЕОТО може да гледате тук!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР