В интернет има много съвети и трикове за подобряване на

...
В интернет има много съвети и трикове за подобряване на
Коментари Харесай

Ето защо слагам мокра кърпичка заедно с прането! Резултатите са удивителни

В интернет има доста препоръки и трикове за възстановяване на качеството на прането. Опитните домакини употребяват топки от станиол за унищожаване на статичното електричество или таблетки аспирин, които ще създадат облеклата ви снежнобели. Днес ще разкрием още една загадка по какъв начин елементарната мокра забрадка може да избави пералнята ви от щета.

Всички притежатели на домашни любимци са осведомени с казуса с козината. Колкото и да се пробвате да се отървете от ния, тя се полепва към облеклата от самото начало. И в случай че на сухи повърхности казусът може да бъде отчасти решен с прахосмукачка и лепкави ролки, то при пране, това се трансформира в същинско главоболие.
3 метода да върнете формата на разтегления при пране пуловер
Дрехите елементарно могат да се разтеглят при пране. Случва се неопитни домакини да пуснат нещо в пералната машина, само че в това време не глед...
Прочети повече
Космите се заплитат, остават в гънките на бельото и би трябвало да се почистват деликатно даже след изпиране. Освен това памучната вата непрекъснато запушва филтъра на пералната машина, което при положение на несвоевременно разчистване заплашва да счупи дренажната помпа и да последват скъпи поправки на машината.

Как да се отървете от космите?

Има няколко метода за решение на този проблем. Като опция можете да употребявате и специфични топки за пране или уловители за вълна за дейно разчистване. Но за какво да харчите непотребни пари, в случай че за тези цели можете да употребявате елементарна мокра забрадка, която работи също толкоз добре? Може да работи и като тип филтър, като деликатно събира всички косми от облеклата ви и защищава машината ви от задръстване. Освен това в съвсем всеки дом може да се откри пакет мокри кърпички.

Тайната на мокрите кърпички е елементарна. Поради своята разтегливост и лекост, по време на пране, дружно с потока вода, кърпичката интензивно ще се движи сред облеклата и от тях ще събира цялата вълна, пух и други дребни частици, които се натрупват върху облеклата. Основното нещо е да следвате няколко елементарни правила:

· Кърпичката би трябвало да бъде направена от нетъкан материал. Такива се разтягат добре единствено в една посока и не се раздират. Ако са от плат няма да могат да реализират стремежи резултат.
Защо да държите торбата с перилен препарат в тоалетната
Не постоянно е допустимо незабавно да се дефинира мястото за предпазване на праха за пране в дома, изключително в случай че купувате огромни опаковки от 12...
Прочети повече
· Кърпичката също би трябвало да е задоволително дебела, тъй че най-евтините не са подобаващи за тази цел. Синтетичните мокри кърпички са идеални за разчистване на по-големи размери.

· Изберете кърпички с неутрална миризма. Ароматизираните кърпички могат да оставят аромата си върху облеклата, тъй че е най-добре да употребявате непарфюмирани антибактериални кърпички.

· Препоръчително е да поставите няколко кърпички едновременно, само че главното е да не прекалявате. Две или три ще са задоволителни.

· Поставете кърпичките в барабана на пералнята и всички дребни боклуци по време на пране вълшебен ще стартират да се прилепват към тях.

· След изпиране просто изваждаме идеално чистите си облекла и изхвърляме кърпичките.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР