В интерес на разследването този въпрос няма да го коментираме.

...
В интерес на разследването този въпрос няма да го коментираме.
Коментари Харесай

Прокуратура съзря хибридна атака от страна на Васил Божков

" В интерес на следствието този въпрос няма да го разясняваме. Нямаме позволение от наблюдаващите прокурори. " Така представителят на основния прокурор Сийка Милева отговори на въпрос за това дали са подавани сигнали в прокуратурата за осъществени изнасилвания от Васил Божков.

Във връзка с сбирката от културни полезности на Божков и това, че тя не била прибирана вярно, прокурор Милева уточни, че предметите, обект на изземване, се изземват по законоустановения ред в наличието на най-хубавите специалисти в България.

" Това е една хибридна офанзива против прокуратурата от обвинения Божков и свързани с него лица, че предметите се изсипват в чували. Предметите не се изсипват в чували, а се изземват по планувания в закона ред в наличието на най-хубавите специалисти ", удостовери представителят на прокуратурата.

Прокурор Милева добави, че през вчерашния ден била цензурирана както тя, по този начин и прокуратурата, по тази причина повече нямало да разяснява. Тя повтори още един път, че предметите се иззели по законовия ред в наличието на най-хубавите специалисти. " Няма такова нещо предметите да се хвърлят в черни чували, както излезе по медиите ", повтори още един път тя.

Прокуратурата знае против кого се е изправила и знае, че се е изправила против тази хазартна организация, която разполага с милиони левове, с които ще се опита да се отбрани и то посредством вас медиите, сподели в умозаключение прокурор Милева.

Припомняме, преди дни стана ясно, че на предприемача Васил Божков са повдигнати 7 обвинявания и за него е издадена Европейска заповед за арест.

Миналата седмица, след първата акция в Комисията по
хазарта, от Държавната финансова ревизия оповестиха, че в случай че хазартните игри са плащали по този начин, както е плащал Българския състезателен тотализатор, от 2014 до 2019 е щяло да влязат още 210 милиона лв.. На идващия ден бе обявено за открити спомагателни документи, които демонстрират, че тази сума е доста по-голяма и се заприказва за 600 милиона.

По-рано среща с премиера желаеха от самите почитател клубове на " Левски ", поради заплахата финансирането на футболния клуб да спре при едно одържавяване на хазартния бранш, каквото предложение в Народното събрание внесе депутатът и водач на НФСБ Валери Симеонов. /news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР