В интерес на истината, гледам че сега искат, папата понеже

...
В интерес на истината, гледам че сега искат, папата понеже
Коментари Харесай

Борисов за папата и застрояването - наговори ли куп фалшиви приказки?

" В интерес на истината, виждам че в този момент желаят, папата тъй като споделил за мигранти, за едикакво си... папата, изобщо духовните лица, всяко живо създание, всяка Божа гад, те стопират и я пазят. Защо желаят да опорочат едно такова мощно политическо посещаване и за народа, и за хората, и за католиците – надали не пристигнал да ни докара мигрантите? Просто на всяко хубаво нещо да турят по една лъжица катран ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в коментар за визитата на папа Франциск I в България.
Припомняме, че по-рано през днешния ден папата беше в бежанския лагер във " Враждебна ", където децата го посрещнаха с песни.
Борисов не пропусна да каже по какъв начин папата целунал " иконата " на патриарх Неофит и добави: " От нощес до момента всеки ден кисело млеко си спомня, най-вече това му харесва, в менюто му е единствено това ". Всъщност, в менюто на папата за обяд през днешния ден, 6 май, имаше ризото с морски блага, свинско печено с пюре и сос от трюфел, салата от розови домати, печени чушки, сирене и свеж босилек, както и крем чорба от зеленчуци. Това сподели персонално началник Манчев, който отговаряше за обяда, пред Нова телевизия. А след казаното, министър председателят изиска да си ценим постигнатото.
Борисов приказва от Пловдив, където посети митинг в отбрана на пловдивския парк " Кършияка ". Скандалът там потегли, откакто се оказа, че има всеобща сеч на дървета и подготовка за застрояване. Сега министър председателят даде обещание, че такова няма да има, откакто още при започване на март стана ясно, че няма позволение за градеж.
" Аз като кмет в София заварих същите неща - бяха си взели градинките пред Японския хотел, Южния парк. В проекта на Пловдив това място е озеленено и остава парк. Така че това съм го разпоредил. Всеки, който си мисли, че може да граби по този начин на хората парковете, е сбъркал ", съобщи Бойко Борисов.
Припомняме, че единствено преди две години т.е. през 2017 година потегли петиция за спасяването на Южния парк в София, тъй като 340 дка от парка са частни парцели. Общата повърхност на Южния парк е 1800 дка парк. Борисов беше кмет на София до 2009 година.
Сега, на въпрос дали подсигурява, че в " Кършияка " няма да се издигне небостъргач като " Златен век ", отговорът беше: " Иначе не пристигам в Пловдив значи ". Борисов обаче беше запитан и " къде са мишоците от общината, които позволиха комплексното застрояване на парка ", на което той отвърна, че това било " доста преди " идването на ГЕРБ на власт . Припомняме, че в Пловдив към този момент два мандата кмет е подкрепяният от ГЕРБ Иван Тотев.
В последна сметка пристигна и районният кмет (район " Северен " ) Ральо Ралев и Борисов го посрещна с думите: " ".
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР