В Интер вече са взели решението да не влизат в

...
В Интер вече са взели решението да не влизат в
Коментари Харесай

Интер няма да преговарят с Челси за Лукаку, „нерадзурите“ вече му търсят заместник

В Интер към този момент са взели решението да не влизат в договаряния с Челси за подновяването на преотстъпването на нападателя Ромелу Лукаку, който през лятото ще се върне на „ Стамфорд Бридж “, написа „ Гадзета дело спорт “.

Ръководството на клуба счита, че белгиецът не е оправдал инвестицията от 20 млн. евро за привличането му чартърен през този сезон. Лукаку има 7 гола от 24 мача във всички шампионати през акцията, като едвам 3 от попаденията му са от игра. Затова „ нерадзурите “ избират да потърсят нов нападател на неговото място, като към този момент преглеждат четири разновидността. Два от тях са бъдещите свободни сътрудници Роберто Фирмино от Ливърпул и Маркюс Тюрам от Борусия (Мьонхенгладбах), като конкуренцията за тях е огромна. Друга алтернатива е италианският национал Матео Ретеги от Тигре, като Интер сега води в конкуренцията за неговия автограф и ще би трябвало да заплати 18 млн. евро, с цел да се снабди с 23-годишния състезател. Последният вид е различен нападател на същата възраст – Лоис Опенда, който с екипа на Ланс е вкарал 15 гола в 31 дуела в Лига 1 през този сезон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР